Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

14 juni 2014 - Skolavslutning hos kusinen

Idag var energin borta igen. Precis som förra veckan blev hon på torsdagen påverkad av måndagens cytostatikabehandling. Det var inte läge att byta kläder på morgonen, så det får bli en heldag i nattlinnet :-)

Idag var det dags att åka till kusinen för hans skolavslutning. Mormor och morfar tog med sig Maja ut så hon hann vara med på hela. Jag och Nina tog en tur förbi vårdcentralen för provtagning. Och där fick Nina komplimanger för sin fina klänning! Nattlinnet alltså :-D Fick finfin hjälp av mina underbara kollegor, men det var väldigt trögt att få ut något blod ur slangen i porten. Jag lyckades dock, men sen var det väldigt trögt att spola och få in Heparinet. Trögt på ett konstigt sätt. Men, men, vi fick gjort det vi skulle och sedan gav vi oss iväg.

Vi hann till slutet av skolavslutningen. Träffade på gamla grannar från där vi bodde som små. Himla kul!

Väl uppe hos min syster skapade hon en viloplats i soffan till Nina. Så hon var väldigt nöjd. Hon hade allt hon behövde: en viloplats, sin padda, mat och en toalett! Grundläggande behov <3 

Vi fick en lång, lugn, härlig kväll. God mat och massa mys.

Sen tog sommaren slut och ovädret kom! Lagom till när Volvo Oscean Race-båtarna skulla anlända Göteborgs hamn och svågern skulle ut på sjön och möta dem. Blixt och dunder och strömavbrott! Vi packade in oss i bilen i ovädret och behövde väldigt snart tanka... Men det funkar liksom inte när det är strömavbrott på näst intill hela Hisingen! Barnen somnade och med ganska liten marginal kom jag till en bensinstation som hade ström! GAH! Små marginaler gillas inte så det skall inte hända igen!

Men hem kom vi och båda kunde sovande lyftas till sina sängar. En mycket bra dag! Familjen är bäst!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum