Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

14 feb 2018 - Makalöst pigg och vi bara njuter

Idag är det Alla hjärtans dag och dagen till ära är Nina klädd i "hjärt"-kläder!

Från sjukhusets sida har de välkomnat att andra än vi föräldrar kommer med henne för behandling. Det måste finnas fler personer än vi som vet hur det går till i samband med behandling, ifall vi skulle bli sjuka eller av annan anledning ej kan följa med. Vi hade en bra plan för mormor och morfar, men denna grusades i och med mässlingsstoppet. Jag skulle ju gärna vilja att de fick följa med in en gång tillsammans med oss, innan de gör det själva. Men nu är Nina redo och även mormor och morfar så det är bara för mig att släppa kontrollbehovet.

Igår var Maja samt mormor och morfar med. De fick följa med upp till dörren för att sedan till Majas stora glädje äntligen få gå till lekterapin!

Idag däremot åkte mormor och morfar med henne själva! Inga problem för dem, bara lite stressande för mig ;-) Men väldigt nyttigt!!!!! Och efter detta är jag helt redo.

På kvällen hade denna makalöst pigga unge dans- och gymnastikuppvisning i flera timmar! Vi lyssnade på musiken från både Frost och Vaiana om och om igen. Uppblandat med lite Marcus & Martinus. Hon dansade och gjorde rörelser som hon kom ihåg från gympan. Maja var så klart med och underhöll! Bilden är suddig då hon inte kunde vara stilla en sekund :-)

Vi satt mest och njöt av föreställning och fascinerades över att det är möjligt. Tänk att det är möjligt att vara så pigg när man har cancer och är under cytostatikabehandling. Jag tänker att detta är resultatet av forskningen, att rätt barn får rätt dos. Tillräcklig dos för att få effekt på sjukdomen och inte mer än nödvändigt vilket leder till minsta möjliga biverkningar. 

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum