Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

14 april 2018 - Mitt i Kallebäck och Team Rynkeby

Lördagen fyllde vi med massa roliga saker! Måste ju passa på innan man skall in på sjukhuset igen. Vi hittade ett evenemang med roliga aktiviteter för barnen (och oss) där Team Rynkeby skulle vara på plats. Bara kände att vi måste ditt och tacka dem samt ha roligt! Det var så härligt att få träffa dessa människor som förra året samlade in 27 miljoner kronor till Barncancerfonden. De är den största privata bidragsgivaren till Barncancerfonden. Det är vanliga människor som engagerar sig och cyklar olika insamlingslopp. När detta är över måste jag och Viktor nog börja cykla...

Och Nina var lycklig! Hon cyklade, cyklade och cyklade. Maja åkte mest segway och sprang Lilla Göteborgsvarvet många gånger. Självklart fick Team Rynkeby ta en bild på Nina som de får använda. Så här goda ändmål står vi gärna bakom. Så ovan ser ni deras inlägg på sin Facebook-sida!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum