Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

14 april 2018 - Frost Sing-a-long och idolfoto

Efter allt cyklande och springade i sommarvärmen bytte vi till Frost-kläder och tog oss till Bio Roy. En hel biosalong fylld av Elsor, Annor och en Olof (samt lite föräldrar). Man fick sjunga, dansa, prata och springa runt under hela familjen. Men först var det uppvärmning av både kropp och röst med Ayla från Bolibompa. Vi fick sånghäften och under hela filmen såg hon till att vi sjöng med :-) Det var grymt roligt!

Efter filmen stod barnen på kö för att få ta en bild och det gjorde vi med :-)

När vi sedan kom tillbaka till bilen var två rutor sönderslagna och saker stulna. Men materiella ting har fått en mindre betydelse och det är mest bök och stök. Viktor och barnen åkte hem med mormor och orfar medan jag fick invänta Vägassistans för att få hjälp med att tejpa igen rutorna. Efter en otroligt byllrig hemfärd var jag hemma två timmar för sent och mötte på vägen massa folk som skulle till samma galafest som vi! Snabbt hem för ombyte och mot festen! Både jag och Viktor var överens om att inga simpla inbrottstjuvar skulle få förstöra vår kväll! Efter en kunglig entré njöt vi av kvällen.

Tack Lotta, Träningskliniken och Tjörn Triathlons 10-årsjubileum för välkomnandet och en grymt härlig kväll!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum