Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

13 juli 2018 - Blod och bilder

Det är härligt, för alla våra gäster sover som stockar hos oss! Så även denna morgon. Trots halvt kaos på morgonen sov de vidare.

Hela familjen packade ihop sig för behandling 4 av 5 denna vecka. Vi hade blivit lite förvarnade att det kanske skulle behövas påfyllning av blod idag. Ganska bra tajming ändå då vi planerade att hälsa på några vänner som bor i närheten av sjukhuset under dagen.

Viktor och Maja stannade kvar i bilen vid entren till sjukhuset när Nina och jag snabbt gick upp till avdelningen för provtagning och injektionen med cytostatika. Tog totalt max 10 min!

Efter en vända till shoppingcentret för byte av lite grejer anlände vi vid ett litet paradis. Strandtomt, egen brygga och lugn och ro. Och massa möjlighet till träning på tomten. Helt fantastiskt!

Nina hade sett fram emot att visa sina bilder så de åkte direkt fram. Vi hann inte vara där så länge innan de ringde från sjukhuset och sa att Hb var nere på 80 och det var lika bra med lite påfyllning. Hellre göra det idag i lugn och ro än att invänta att hon skall börja känna av det och behöva åka in en extradag. Ganska få dagar utan sjukhusbesök just nu och de är heliga...

Så jag och Nina åkte tillbaka till sjukhuset och tillbringade eftermiddagen där. Bilderna var med och hon föreläste för all personal om dessa. Hon blev dock lite irriterad då de aldrig hade tid att lyssna färdigt. Hon tyckte det var onödigt att de skulle jobba :-)

Tre timmar senare var vi tillbaka vid lilla paradiset. Vi badade, grillade och hade det allmänt grymt mysigt! Nina gick upp och ner för den branta grässlänten och tränade benen ännu mer. Senare på kvällen gjorde vi i ordning barnen för kvällen och trot eller ej, båda sov när vi kom hem!!!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum