Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

13 feb 2018 - Bearbetningen påbörjas

Det har nu gått 2 månader sedan cancerdiagnosen. Vi har kommit en bra bit i vår bearbetning och det har även Nina och Maja. Nina har dock inte velat leka med det material hon fått från lekterapin utan bara lekt doktor med sin vanliga  doktorsväska här hemma. Men i Ninas pyssellåda på sjukhuset har det legat sjukhusgrejor från Playmobil och dessa har hon äntligen börjat leka med! Där finns röntgen, sjukhussäng, sjukhussängbord och annat bekant. Och med detta började hon leka sina egna upplevelser. Så det var bara att googla och beställa Playmobils Barnsjukhus. Igår anlände det och Viktor fick det stora nöjet att bygga ihop det!

Och idag har de lekt massor tillsamans! Här finns Ninas guldmedicin, operationssal där barnet sövs, entré där man kan väga och mäta, patientsal med säng och sängbord och ett rum för bebisen. Bara röntgen som saknas, annars finns allt Nina upplever med! Maja skapade genast en lekterapi i dockskåpet. Tydigt vad som är viktigast för henne i alla fall :-)

Vi är mycket nöjda med vad som ingick i paketet. Rekommenderas verkligen! Vi letade runt och hittade det till ett bra pris, 749:- tror jag. Och som alltid finns det mycket att komplettera med... Måste nog bli en våning till så att vi får plats med röngen. Och kanske en helikopterplatta, men den hoppas vi få slippa uppleva :-D Helikopter och ambulans finns också och en massa annat kul. 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum