Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

13 aug 2018 - Piratsegling med m/s Atene

Idag var det dags att för första gången gå till vårdcentralen och ta stick i fingret! Nina var lite osäker och rädd inför detta, men otroligt proffsig personal skötte det hela galant. Så nu slipper vi att åka till sjukhuset för provtagning i fortsättningen. Mycket nöjd valde Nina något i "Marias burk".

Efter en helg med ösregn sken plötsligt solen! Och det var dags för oss (jag, morfarn, Maja, Nina och kusinen) att följa med Kapten Svartskägg och hans pirater på en skattjakt i skärgården. Mormor vinkade av oss från bryggan. Alltså, vilken dag! Och bara känslan över att detta var den första ordentliga aktiviteten som ett frisk barn. 

Piratflaggan hissades och vi avgick från Atenes brygga i Skärhamn. Vi njöt av seglatsen och imponerades av hur kaptenen kunde lägga till med den stora skutan utmed en klippvägg på en liten ö. Vi pysslade scarves eller bandanas, kikare och annat piratkul. Vi letade skatter och åt mer godis än vad vi någonsin gjort. Sorterade såklart godiset först efter färg och from... Badade, hoppade från klippor, hoppade från båten och till på köpet åt vi otroligt god mat! Tillagad på skutan och allt. Och Nina fick till sin stora lycka överta rodret för en liten stund. Väldigt stolt tjej! En av skepparna visade sig till på köpet vara en släkting till mig. Fick veta mycket roligt på denna resa.

Stort tack till m/s Atene för denna dag! Vi kommer åter nästa år <3

Snacka om att fylla på med energi.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum