Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

12 juli 2018 - Bilderna

Idag erbjöd sig mamma och pappa att ta Nina till sjukhuset. Det är ju inte så många behandlingar kvar nu och de vill också vara med!

Så upp någorlunda tidigt, få i henne frukost och iväg med mormorn och morfarn. Och jag fick gå tillbaka till sängen!!!!

Iväg på ett härligt yoga-pass och handla god frukost! Hem och gjorde iordning allt gott och satte oss ner på altanen. Hann inte ens ta ett första bett innan ytterligare härligt besök anlände och sedan kom även Nina tillbaka från sjukhuset. Från yinyoga till kaos :-D

Nina följde sedan med mormor och morfar hem igen och resten av gänget gick till stranden. Vill inte att hon skall vara så mycket i solen så det blev en väldigt bra lösning.

På kvällen kom de älskade bilderna fram och Nina hade full föreställning. Bilderna är ett pedagigiskt material från Barncancerfonden med vilken konsultsjuksköterskan förklarar sjukdomen för barnet och familjen. Det används även mot förskola och skola. Barnet får sedan en egen uppsättning att leka med och visa för dem de önskar. Nina har i omgångar lekt med dessa, men nu är hon definitivt igång! Hon berabetar helt enkelt allt med dessa bilder. Och nu när vi hade både vuxna och barn på plats som hade frågor, körde hon en alldeles underbr föreställning. Fullt med inlevelse och stolthet förklarande hon om "elaka cancerceller", röda blodkroppar, vita blodkroppar, plåstret på insidan (blodplättar) och guldmedicinen. Alldeles ljuvligt att se henne och vi fick en 6-minuters film av detta!

Kvällen slutade med att jag och två av mina allra bästa vänner drack bubbel på en klippa i solnedgången. Viktor försäkte samtidigt att lägga två galna barn :-) Men de var som vanligt pigga och glada när vi kom hem, efter solnedgången...

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum