Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

12 feb 2018 - En uppskattat present från förskolan

Nu när Nina är väldigt pigg längtar hon efter sina kompisar på förskolan. För en tid sedan kom pedagogen Helena förbi med present till Nina från alla barn och pedagoger. Avdelningen heter Krabban och därför fick hon en gossekrabba! Den används flitigt som kudde. Hon fick också ett hjärta med allas händer utklippta och en bild på. På baksidan står det att de saknar henne och ser fram emot att hon kommer tillbaka. På kvällarna står hon och tittar på denna, går igenom allas namn och vad hon skall leka när hon kommer tillbaka. Och så pratar hon om det som står på baksidan. En alldeles fantastisk present som uppskattas massor <3

Så när mässlingsstoppet snart är över hoppas jag att förskolan är fri från vattkoppor, magsjuka och förkylningar så att vi kan få komma dit! Hon stor tror ni sannolikheten är för detta i mars? ;-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum