Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

11 sept 2018 - Nu kommer håret

Då Nina var helt utvilad provade vi idag om hon orkar vara på förskolan en timme längre. Men det gick inte alls. Sista timmen hade hon bara legat på soffan och så fort hon kom in i bilen somnade hon. Men nu vet vi det och det känns skönt. Hon orkar runt 4 timmar och inte mer. Sjukgymnasten påtalade att det är viktigt att hon har energi kvar när hon kommer hem så att hon orkar fortsätta att röra på sig.

Men idag när vi kom till förskolan var det en pojke som utbrast: "Men Nina du har ju hår!!!!". Och titta, nu kommer det! En liten, mjuk men ändå tät matta täcker nu hela huvudet.

4-årsdagen närmar sig med stormsteg och till helgen är det dags för barnkalas. Sedan lång tid tillbaka har Nina bestämt att det skall vara regnbågstema. Så nu har jag beställt en hel hög med regnbågsfärgade saker. Skall man göra det får man göra det ordentligt!

Har också börjat baka till kalaset och testar vad Maja och Nina tycker om. För en gångs skull har jag tid att göra detta! När livet åter är normal kommer jag inte ha samma tid, så nu njuter jag till fullo :-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum