Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

11 mars - Lite förkyld och gammelfarmor fyller år

Nina har blivit lite förkyld och detta är den första infektion hon drabbats av under behandlingen. Och hon är bara väldigt lite förkyld till på köpet! Men lite sliten är hon allt, av det ena eller det andra. Märks framför allt på humöret. Mycket drama och hon blir betydligt lättare väldigt ledsen när saker inte går som hon vill. Oftast är det när inte Maja gör som hon vill. Hela dagen går hon och väntar på att Maja skall komma hem från skolan, planerar vad de skall leka. Sen när Maja inte gör exakt som hon tänkt, blir det väldigt många tårar.

Idag på förmiddagen var vi på förskolan en stund. Hittade gruppen ute i skogen så Nina hann leta vårtecken med dem en stund. På eftermiddagen var vi hos gammelfarmor och firade hennes födelsedag! Äntligen var äldreboendet fria från magsjuka och förkylningar så att Nina kunde få följa med. Väldigt nöjd tjej!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum