Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

10 okt 2018 - Maja träffar sin syskonstödjare

Idag hämtade jag Maja lite tidigare från skolan och så gav vi oss av in mot Göteborg. Hon skulle träffa sin syskonstödjare Julia på Universeum och jag och Nina tänkte göra ett eget besök samtidigt. Maja älskar att träffa Julia och jag hoppas verkligen att denna relation kan bestå om behovet att stöd skulle uppstår för Maja längre fram.

När vi kommit halvvägs började bilen krångla och motorlampan började lysa... Inte förstå gången på min bil, men denna gång krånglade det mer än vanligt. Både Maja och Nina började gråta och jag tog ett djupt andetag. Förvarnade Julia om förseningen... Sen kom bilen igång igen och vi kunde åka vidare. Väl vid Jordfallsbron fick vi stanna igen då det var broöppning. Kände stressen krypa över mig. Då gäller det att hitta tillbaka till tanken om vad som är viktigt och vad jag kan göra något åt. Alltså, ta djupa andetag ochlåt yiden gå. Meddelade Julia även detta så klart :-) När vi hade 10 min kvar tills vi var framme blev Maja akut kissinödig. Återigen djupa, lugna andetag för oss alla.

Till slut var vi framme! Släppte av Maja hos Julia så att hon fick springa in och kissa. Jag och Nina parkerade och till slut var även vi på Universeum. Väl på plats hade vi en alldels superhärlig eftermiddag tillsammans! Ibland var vi alla fyra på en plats och ibland gick Maja och Julia själva. Jag och Nina tillbringade lång tid på rymdavelningen. Nina berättade om alla planeter och om rymden. Ett stort intresse för tillfället! 

Avslutningsvis fikade vi tillsammans och jag njöt till fullo av möjligheten och sällskapet. Tack Julia och Barncancerfonden för allt ni gör!

Innan vi åkte hem gick vi in i butiken på Universeum och Nina hittade ett paket med ALLA planeter! LYCKA! Så under hemresan fortsatte Nina att undervisa oss om alla planeter...

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum