Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

1 nov 2018 - Läkarbesök och Liseberg

Idag var det dags för det månatliga läkarbesöket och denna gång följde hela familjen med! Maja och Viktor gick till lekterapin och jag och Nina gick upp till avdelning. På vägen upp i hissen sa Nina att hn längtar efter att få komma till avdelningen! Tänk så det kan vara <3 

Väl inne på avdelningen sprang hon förbi all personal och raka vägen ner till lekhörnan. När hon väl kollat in allt kunde hon ävem tänka sig att säga hej till personalen. Skillnaden nu när vi kommer är att vi skall till läkare och sjuksköterskorna är upptagna med annat! Så dem vi tillbringat så väldans mycket tid med ser vi inte så mycket av. Vi säger hej så klart, men sen måste de vidare till andra barn. Och jag saknar tiden med dem! 

Vi fick träffa vår PAL Dr D. De prover vi tog på vårdcentralen igår var bra, så nu kan vi fortstta med samma dos cytostatika. Levervärdena hade dock stigit lite, vilket är helt normalt under denna behandling. Man får ha koll bara. Sen den vanliga kontrollen av lymfkörtlar, hjärta, lungor och buk. Allt bra! Pratade om betydelsen an influensavaccination för alla som skall tillbringa tid med Nina. Glatt kunde jag säga att vi har tid redan på tisdag! Nu kommer även röntgen att planeras in då det gått tre månader sedan sist. För att se att inget kommit tillbaka. Hmmmm... Den tanken glömmer vi! För jag tror inte att det kommit tillbaka!

Sen mötte vi upp mormor och morfar för en tur på Liseberg i Halloween-skrud! Vi var inte ensamma, men mysigt var det! undrar hur många pumpor de fraktat in? De borde ha en tävling om detta :-)

Köerna var långa så vi åkte bara en sak var. Spelade lite och VANN! Eller rättare sagt: Nina vann! Hon var mest nöjd över den lilla påsen. 

Båda somnade som stockar på vägen hem. Då av nån anledning försvann påsen! Vi tänkte att hon nog glömmer av den... Och vad var det första hon frågade efter när hon vaknade? Oj då!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum