Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

1 mars 2018 - Mässlingsepidemin är officiellt över

Nu är mässlingsepidemin officiellt över! Två inkubationstider har gått sedan senaste fallet och Barncancercentrums besöksförbud är nu hävd. Så otroligt skönt! Det betyder dock inte att vi kommer förändra så mycket i sättet vi lever. Influensan härjar som mest och även vattkoppor och magsjuka. Inget som vi önskar att någon av oss drar på sig för tillfället. Men det kommer betyda i vi i fortsättningen får åka med Nina till sjukshuet tillsammans. Det har blivit ganska ensamt då det under två månader har varit en i taget. En som fått ta emot information och sedan försöka förmedla det till den andra. Det skall också bli skönt att kunna ta emot besök under den kommande behandlingsperioden då det kommer vara inneliggande behandling varannan vecka. 

En pigg och glad Nina har lekt hela dagen utan att somna! Så på kvällen när det var fullt av aktiviteter fick mormor och morfar rycka in. Och det lyckades få Nina att somna runt 19! Helt makalöst! Det vi inte klarar själva klarar de galant. Så underbart skönt med en tidig kväll. Och energin börjar komma tillbaka, i alla fall hos mig.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum