Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

1 juni 2018 - Liten tröttis

Idag har det varit en väldigt trött tjej. Kortisonet har sänkt henne ordentligt. Hon tycker även att det är lite varmt. Så från att förra veckan ha skuttat runt och varit hur pigg som helst vill hon nu mest ligga på soffan. Och varje vaken stund vill hon ha glass!!! Tur att glassbilen kommer på måndag, då det endast är en viss glass som gäller. Enda fördelen med denna trötthet är att hon somnar tidigare på kvällarna, vilket vi inte är vana vid. Äntligen lite möjlighet att få gjort något!

Idag har vi varit och hälsat på väldigt härliga människor som vill ordna ett evenemang för att samla in pengar till Barncancerfonden! Otroligt energigivande <3 Så tacksam över alla som hjälper andra på något sätt. Nina ville dock hem igen ganska fort. Bara att inse att hon vill hålla sig hemma eller hos mormor och morfar och vi får anpassa oss. Det går ju över!

Matfixeringen blir värre för varje dag. Efter att vi varit hos mormor och morfar ville hon att även vi skulle köpa nyponsoppa. Jag ringde Viktor och bad honom köpa även detta på vägen hem från jobbet. Sedan började tjatet! Var 30e sekund sa hon: "Maaaaaaaaammmmmmmma, jag vill ha nyponsoppa! Koooooooommmer nyponsoppan snart? Jag vill ha nyponsoppa nuuuuuu!" I 30 minuter! Kändes så i alla fall. Var tvungen att gå ut en stund i trädgården för att vila öronen. Höll på att bli galen! Sen kom nyponsoppan och ongen blev nöjd!

På kvällen var det dags att hämta kaninungarna! Dessa underbara så söta bollarna har nu flyttat hem till oss. Maja är överlycklig!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum