Insamlat hittills: 529 267 Kr

53%

Mål: 1 000 000 Kr

Jag vill bidra
340 dagar kvar att stödja
Målsättning: 1 000 000 Kr
502 personer stödjer denna insamling

Loves resa

Vi skulle resa till Turkiet, men hamnade långt därifrån. Destinationen blev istället Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna.

Den 6 september 2011 fick vi veta att vår son Love hade en hjärntumör. Hela vår värld stannade upp. Det här händer ju bara andra. Men nu hade det hänt oss. Det går aldrig att föreställa sig hur det är att få ett sådant här besked. Det går inte heller att beskriva det fullt ut så att det kan förstås, men jag ska göra ett försök.

Det blev helt nattsvart.

Det var som om någon plötsligt la hela världens alla tyngder på mina axlar.

Det var som om någon ställde mig framför porten till helvetet och sparkade ner mig i den djupa avgrunden.

Jag tänkte att jag kommer att dö, för det gjorde så oerhört ont, och inga ord kan ge en rättvis beskrivning av den smärtan.

Jag blev så jävla arg på den där förbannade elaka saken som växte i min älskade pojkes fina huvud!

Oavsett vad jag och min man kände fanns det bara en väg för oss och det var att kämpa för vår son. Det finns inget annat val, vi var tvungen att se till att han hade det så bra som möjligt hela tiden.

Resan för Love har varit lång, tuff och krånglig. Tumören opererades bort den 14 september 2011. Därefter följde 33 dagar av strålning. Under några månader hade han problem att svälja och prata. I 14 månader var han sedan frisk för att i slutet av januari 2013 få besked om ett återfall. Ny operation. Nästa magnetkameraundersökning visade fortfarande tumörförekomst. Strålknivsbehandling genomfördes 30 maj 2013. Därefter har vi haft två efterkontroller som visat på ett positivt resultat.

Som tur är har Love vad vi kan se nu inte fått några skador eller biverkningar av alla behandlingar han varit med om. Och förhoppningsvis slutar det här, förhoppningsvis behöver han inte gå igenom fler saker. Det borde räcka nu.

Det som är jobbigt är att man inte kan få några garantier. Vi kan aldrig veta med säkerhet att tumören är borta. Det är bara att hoppas på det bästa.

Det är kortfattat vår historia.

Hur som helst så är vi en familj som inte har slutat leva på grund av detta men självklart stannar livet upp en aning när vi väntar på svar från magnetkameraundersökningar.

Vi vill vara med och bidra till att forskningen inom cancer går framåt. Inga barn ska behöva drabbas av det här.

/Linda, Loves mamma

----------------------

2014-05-26

Förmodligen växer tumören igen. Jävla skitknöl! Det innebär ny operation förmodligen nästa vecka, i början av juni. Får hoppas på tredje gången gillt nu, att de verkligen får bort varenda elak liten cell som finns inne i Love. Hatar cancer och hatar vad den gör med min älskade Love.

------------------------

2014-06-04

Det blir ingen operation, åtminstone inte inom den närmaste månaden.

När jag kom till sjukhuset för att diskutera med onkolog och neurokirurg inför operation började onkolog-Stefan med att be om ursäkt för att de kanske gett oss ett alltför negativt besked. Strålknivsläkaren hade nämligen sagt att det som syns på bilderna mycket väl kan vara effekter från strålkniven, dvs svullnad.

Jaha. Hoppet tänds, det KAN vara nåt annat än tumör.

Nu har läkarna diskuterat detta i någon vecka och kommit fram till att det ska göras en ny MR första veckan i juli. Man vill inte operera nu ifall det "bara" är svullnad. Och det är väl klokt.

Nu ser vi framtiden an med försiktighet och en viss optimism. Det kan vara svullnad, men vi är samtidigt medvetna om att det kan vara tumör.

-----------------------------

2014-08-07

Knölen blev större vid nästa MR och det blev operation. Idag är det två veckor sedan Love opererades för tredje gången.

Operationen gick bra. De fick bort all synlig tumör och ingenting kunde heller ses vid en efterföljande MR. Efter operationen har han besvärats av huvudvärk och illamående. Ena ögat ville heller inte "följa med" men det har nästintill gått till sig, det är bara ryckiga ögonrörelser kvar. Dessutom har han besvär med balansen. Förhoppningsvis går allt detta till sig när svullnaden försvinner. Om inte kanske de måste sätta in en shunt, ett dränage.

Läkarna funderar och diskuterar nu om de ska sätta in någon slags efterbehandling i form av strålning eller cytostatika. Beslut om detta fattas väl inom de närmaste veckorna.

Vi har bara ett önskemål. Knöljävel - låt bli Love nu. Låt detta vara hans sista operation någonsin. Kom inte tillbaka till oss. Du är absolut inte välkommen! Låt världens bästa, modigaste, duktigaste och klokaste kille vara nu. Både vi och han har fått nog av dig.

-----------------------

2014-08-30

En dryg månad har gått sedan operationen. Love mår nu ganska bra. Han får fortfarande smärtstillande för att slippa huvudvärk. Balansen har blivit mycket bättre men han är lite mer osäker nu än innan operationen.

På onsdag den 3 september startar cytostatikabehandlingen som kommer att pågå under 15 veckor, totalt sju kurer/behandlingstillfällen. Vi har en tuff tid framför oss, men förhoppningsvis ska varenda elak cell dö en smärtsam död och aldrig mer komma tillbaka till Love!

----------------

2014-09-03

Idag startar cytostatikabehandlingen. Kur 1 av 7. Vi vet att det kommer att bli tufft men inte hur tufft. Vi vet inte om vi har 105 dagars rent helvete framför oss eller om det kommer att bli helt okej. Kontrollen över tillvaron är just nu noll. Och det är tufft. Love är vid gott mod än så länge men han vet och förstår ju inte riktigt vad som väntar.

Det är också tufft att veta att vi kommer att bli tvungna att åka till Linköping och/eller Uppsala för framtida kurer. Och att vi antagligen kommer att hamna på fel avdelningar mellan kurerna om Love får infektioner. Det är kaos i Stockholms barncancervård och det är inte okej. Långt ifrån. Vi föräldrar ska inte behöva bekymra oss om detta, men det är oundvikligt.

---------------

2014-09-07

Första kuren är avslutad och det har gått betydligt bättre än förväntat. Love har varit illamående emellanåt men det finns fantastiskt bra medicin mot det så det har inte varit något stort problem.

Cellgifterna har dock andra biverkningar som kan komma längre fram som inte verkar så roliga: ont i munnen, ont i magen/lös eller hård mage, ont i benen i kroppen och infektioner. Håret kommer han att tappa om ett par veckor. Just nu är det ingen stor grej för honom men man vet ju inte hur det kommer att bli när det väl händer. Loves pappa ska raka huvudet för att de ska se likadana ut.

Igår var Love på kalas och idag är det dags för ett annat kalas. Tillvaron känns emellanåt alldeles normal men det tar inte lång tid förrän man kommer till insikt i att ingenting är normalt längre och det kommer inte att vara det på länge.

---------------

2014-09-18

Två veckor har gått sedan Loves första kur. Två på det hela taget mycket bättre veckor än vi kunnat föreställa oss. Febern kom som ett brev på posten i helgen men den gick över lika snabbt som den kom. Antibiotikabehandling sattes in direkt och avslutades igår. Efter att ha varit helt utan vita blodkroppar några dagar är värdena nu på väg uppåt.

Love har kunnat vara på dagis alla dagar utom i måndags när vi var några timmar på sjukhuset p g a blodtransfusion.

Nu håller hans hår på att lossna så igår klippte vi honom med klippmaskinen så håravfallet inte ska bli så dramatiskt. Pappa klipptes självklart också.

I mitten av nästa vecka är det dags att påbörja kur 2. Nya sorters cellgifter antagligen med nya biverkningar.

---------------

Jag glömde berätta om kriget som pågår här hemma. Det är ju inte bara behandling varannan/var tredje vecka som Love får gå igenom. Däremellan är det provtagningar i form av stick i fingret två gånger i veckan och utöver det är det eventuella antibiotikabehandlingar då Love måste ha sin slang i port-a-cathen. Och eventuellt andra saker också.

Han gillar inte alls detta. Han gillar inte att behöva stickas, han gillar inte att behöva sätta in/ta bort slangen och han gillar helt enkelt inte att tvingas göra saker han inte tycker om. Gillar inte är förresten ett understatement. Det blir krig här och det är inte roligt som förälder att tvingas delta i kriget men vi har ju inget val....

Vi förstår att han inte gillar det och att han ibland blir arg och ledsen över det som pågår. Vi förstår att det är så sjukt jobbigt. Vi finns där för honom och försöker förklara, hjälpa och trösta så gott det går.

En av Loves bästa dagiskompisar kom till dagis idag med likadan frisyr som Love. Dvs mycket kort snagg. Rörande sympatiskt!

--------------------

2014-10-10

Nu är vi mitt i tredje kuren och allt har så långt gått så otroligt mycket bättre än vi kunnat föreställa oss. Men vi hade ju ställt in oss på 15 veckors rent helvete så allt som är bättre än det får man vara glad för.

Love har varit på dagis varje dag förutom de dagar vi varit på sjukhuset. Han äter ungefär som vanligt och har egentligen bara haft en riktigt dålig dag och det var den dagen han hade feber.

Vad framtiden har att utvisa vet vi inte. Biverkningar kan dyka upp när som helst. Vi har insett att det är svårt att göra upp några planer längre än till morgondagen.

Vi lever ett konstgjort "normalt vardagsliv" just nu. Med illamåendemedicin och smärtstillande i beredskap.

------------------------

2014-11-10

Vi har nu klarat av 68 av 108 dagar, 4 av 7 kurer. Vi ser slutet i cellgiftstunneln.

Det har varit några tuffa veckor. 10 dagar efter tredje behandlingen fick han först förstoppning och medan vi var på akuten fick han ont i örat så då fick han öroninflammation. 8 timmar först på akuten, hem en natt och sedan inlagda tre dygn på ALB med intravenöst dunderantibiotika. En hel vecka åt skogen med andra ord. I samband med infektionen fick han sämre aptit och åt dåligt ytterligare en vecka efter det. Det var jobbigt för oss och säkert också jobbigt för honom. Man ska ju inte tjata om mat, och det kan ju säkerligen smaka hur konstigt som helst för honom, men det är inte lätt som förälder när ens barn knappt äter något, och det är inte det att man inte erbjuder typ vad som helst. Det var nästan inte något som funkade. Förra veckan vände det i alla fall även om det fortfarande emellanåt känns lite segt. Det är ju inte så nu heller att han har så mycket att ta av, kroppen är rätt så tunn. Vi ska få träffa en dietist senare i veckan och det sista som återstår är att sätta in en matsond. Det skulle säkert vara skönt för oss föräldrar men inte så kul för en femåring att gå omkring med.

Fjärde behandlingen klarade han utan infektioner.

På torsdag-fredag-lördag är det dags för femte behandlingen.

Tack alla ni som ibland petar in någon krona i insamlingen. Varenda slant är guld värd. Tack alla ni som tänker på oss och tack alla ni som hör av er. Vi är just nu inte själva så bra på att höra av oss, man orkar helt enkelt inte. Ring gärna eller skicka sms så pratar vi om vi orkar.

I morse stod förresten Love och kammade sitt lilla fjun, han satte lite vax också. Jag frågade om han saknar sitt hår men han sa att han inte gjorde det. Jag har vant mig att se honom utan hår, och det ska helt klart bli skönt den dagen håret börjar växa igen.

--------------------

2014-11-21

I måndags hade vi MR och i onsdags fick vi besked: det ser bra ut, ingen tumörförekonst syns på bilderna. Vi fick alltså ÄNTLIGEN höra de magiska orden "det ser bra ut". Det var ett tag sedan. Vi är värda det och framför allt är Love värd det!

Ett positivt MR-besked var den bästa födelsedagspresent jag någonsin kunde önska mig!

Må det fortsätta lika bra och att de återstående två kurerna dödar de elaka celler som eventuellt finns kvar.

--------------------

2014-12-19

Love är inne på sjukhuset för den sista kuren. 108 dagars behandling är snart slut och det har gått så fantastiskt mycket bättre än vad vi någonsin hade kunnat föreställa oss. Han har haft ett par feberinfektioner, varit förstoppad, varit utan aptit några veckor och nu är han lite halt, en biverkning som förmodligen försvinner om någon månad.

Det bästa av allt är att han har i väldigt stor utsträckning kunnat leva på med sitt vanliga liv, han har faktiskt varit på förskolan varenda dag (då han inte behövt vara på sjukhuset).Personalen på Loves förskola har varit helt fantastiska under den här tiden. Ingen fråga har känts för liten och vad vi än har behövt hjälp med så har de fixat det. Tack snälla ni.

När kuren är nästan slut börjar man som förälder självklart fundera på framtiden. Vi är glada att det är över, att vi har klarat oss igenom det, men också såklart lite fundersamma. Räcker det här? Har det sprutats in tillräckligt med gifter i min sons lilla kropp? Är alla elaka celler döda...?

Vi utgår givetvis från att det är bra nu. Att allt det elaka och onda är borta och Love kan få leva sitt liv som alla barn borde ha rätt till.

Tack alla ni som bidragit till denna insamling och alla ni som stöttar och supportar oss. Det känns fantastiskt bra att ha ert stöd.

--------------------------

2015-01-07

Behandlingen är slut och Love är nu en frisk pojke. Frisk på så sätt att han just nu antagligen inte har någon hjärntumör i sitt huvud. Några garantier kan vi aldrig få och det är det som känns jobbigast. I åratal kommer vi att få leva med oron att den KAN komma tillbaka.

Vi fick tillbringa nyårsafton på sjukhuset, Love drabbades av feber och hade en infektion i några dagar men inget allvarligt. Vi har träffat barn och föräldrar som har det betydligt värre än oss, som har fått tillbringa en lååång tid på sjukhuset och flera av dem fick fira både jul och nyår där.

Nya mediciner och behandlngar utvecklas ständigt, bl a med hjälp från barncancerfonden. Men mer pengar behövs så att fler barn och familjer ska kunna få leva ett normalt liv.

----------------------------------

2015-03-19

För en månad sedan gjordes en MR-undersökning av Loves huvud som visade att det inte syns någon tumörförekomst. Ett oerhört lättande besked.

Dagen efter fick jag däremot besked om att min mamma inte skulle klara av sin cancer och två veckor senare somnade hon in.

Hon älskade Love innerligt och Love älskade sin mormor. En av de saker hon hoppades allra mest var att Love skulle få fortsätta vara frisk och slippa utsättas för några mer operationer eller behandlingar. Jag önskar inget högre än att det blir så.

-----------------------------------

2015-09-07

Igår var det fyra år sedan vi fick det fruktansvärda beskedet om Loves hjärntumör. Inget kul datum att tänka tillbaka på men samtidigt helt otroligt att det gått fyra hela år. Dagarna och veckorna efter beskedet var ju fulla med osäkerhet. Vi visste inte ens om vi skulle få se Love fylla tre år. Men det fick vi och nu har han hunnit fylla sex år. Han går i förskoleklass som vilken annan sexåring som helst.

Sedan operationen i juli förra året har ingen tumörförekomst synts på MR-undersökningarna, den senaste gjordes för några veckor sedan.

--------------------

2015-12-23

Förra veckan fick vi en tråkig nyhet. Love har återigen tumör i hjärnan, denna gång på ett nytt ställe och det nya stället innebär större risk för fler tumörer i framtiden. Men vi lever på hoppet. Det finns ju en chans att detta är den enda tumör som finns och kommer att finnas i honom. Den ska behandlas med strålkniv om några veckor.

Vi skickar inga julkort i år (heller). Vi sätter in ett bidrag till barncancerfonden och hoppas att det ska bidra till fler och bättre möjligheter att behandla och bota barn med cancer så att Love och andra barn slipper gå igenom samma saker som Love gått igenom.

---------------

2016-09-05

Imorgon är det på dagen fem år sedan vi fick beskedet att Love hade en hjärntumör. Tyvärr har han fortfarande en, eller två eller kanske till och med tre.

Den tumör som dök upp på bilderna strax innan julen 2015, som strålknivsbehandlades i februari i år, har blivit mindre. Förhoppningsvis är det en döende tumör. Däremot har det tillkommit "två små knottror" på de senaste MR-bilderna och dessa sitter där den ursprungliga tumören satt.

Det finns en möjlighet att åtminstone den ena är en effekt av tidigare strålbehandling. Men ingen vet.

Ny väntan, nya diskussioner, nya behandlingar väntar mest troligt. Strålkniv eller operation. Pest eller kolera känns det ibland som men samtidigt är det ju enda vägen om han någonsin ska bli fri från detta.

Vi har alltså levt med detta i FEM år. Love är 7 år och 3 månader gammal. Från början visste vi ju inte ens ifall han skulle fylla tre år. Men det gjorde han.

Det har givetvis funnits ljuspunkter och bra perioder under dessa fem år men fatta vad mycket ångest och oro vi har ägnat oss åt under denna tid. Timmar, dagar, månader, rent av år. På frågan om det kommer något positivt från att man har varit med om en sån här sak så är svaret nej. Vad skulle vara positivt?

-------------

2016-12-24

Fick en käftsmäll till julklapp i år också. Ny knöl och en växande tidigare strålknivsbehandlad knöl. Operation av den sistnämnda 2 januari och strålknivsbehandling av den nya några veckor senare.

Ingen julklapp någon ska behöva få. Det fanns inte alls på vår önskelista. Men man får inte bestämma så det är bara att kämpa på. Hatar denna sjukdom enormt mycket.

--------------------

2017-02-17

Love opererades för fjärde gången den 2 januari. Det var en lyckad operation, inga tumörrester kunde ses efteråt. Återhämtningen var väldigt jobbig för Love. Han fick inte i sig någon mat eller dryck på en dryg vecka pga illamående och huvudvärk. Så småningom lättade det när de kom på att hans huvud behövde lindas pga vätska under huden (en följd av dränaget som sattes in vid operationen). Han blev strålknivsbehandlad 19 januari (två små knölar).

Nu avvaktar vi besked från sjukhuset angående en eventuell cytostatikabehandling. Tumörprover har skickats till Tyskland för en ny slags analys. Vårt hopp står just nu till att de kommer på något bra där.

Love mår bra nu, han går på skola och fritids för fullt och leker med kompisar och spelar innebandy som förut. Möjligtvis är han lite svagare i musklerna ännu.

--------------------

2017-05-13

Cellgifterna som rekommenderades efter tumöranalysen i Tyskland fungerade inte. Nu finns det inget hopp, ingen återvändo. Love har massor av tumörer i både hjärna och rygg, läkarna är förvånade att han mår så pass bra som han ändå gör, benen undantagna. Vi är dock smärtsamt medvetna om att det kan ändras snabbt, och vi gör det mesta för att ta vara på livet fram tills dess. Vi äter gott, gör roliga saker, träffar kompisar, släktingar och vänner. Det är smärtsamt, så oerhört smärtsamt att det inte går att beskriva. #fuckcancer

-----------------

2017-07-19

Love somnade in i morse. Nu är han fri från smärta och lidande. Oändligt saknad och älskad! 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Ulf Linder

  Samira Wingårdh-Waenerlund

  Jonas

  Love <3

  Familjen Klefbom/Olsson

  Charlotte Gunnarsson

  Ett bidrag till Loves resa. Ulf Linder har fyllt 70 år och hans önskan var detta ngt försenat.

  farmor och farfar

  Vi saknar dig så mycket Love

  Tuva

  kram

  Uffe Linder

  Håkan Steenberg för att du ska bli frisk och kry.

  Börje och Lena Askinger

  Bodenholm Capital

  Sofie

  Hej Love, läste precis om dig på din mammas Instagram. Fyfan för cancer. Jag kommer att tänka på dig där uppe i himlen <3 flyg fritt fina fina du!

  Sofia

  Jag känner inte er men hittade er på instagram. Jag har själv förlorat en dotter som var svårt sjuk, dock inte i cancer. Hon fick en lillebror på morgonen den 19 juli i år <3

  Anonym

  Multibrackets

  Brf Astrea 14

  En sista hälsning från grannarna som följt och lidit med en liten kämpe under åren.

  Maria Foulds

  Vila i frid Love

  Olivia, Anton, Johan och Anna

  Vila i frid Love

  Familjen Westman

  Carina Grönhagen

  Carl Granath med familj

  Vila i frid Love, beklagar sorgen!

  Carl Gustafsson

  Johan & Marie

  Daniel, Maria och Elias

  Sov gott Love!

  Mattias Sundling

  Alla mina tankar till er

  Anna Lögdström med familj (Danske Bank)

  Jag tänker på er.

  Anonym

  Rikard, Malin, Alexander och Mathilda Lind

  Vila i frid Love

  Stina med barn

  All vår kärlek och styrka!

  Helena Hedström

  Säg inte att ingenting blir kvar av den vackraste fjärilen livet gav. Säg inte att vingarnas färg bleknar bort och försvinner i vinden som stoft, som stoft. Om fjärilens kropp måste gömmas i grav är ändå den svindlande flykten kvar. Bo Setterlind

  Malin och Henry

  Love, du är saknad. Vi tänker på dig och pratar om dig varje dag.

  Cecilia, Peter , Hilda, Ellen

  Vila i Frid Love.

  Magnus, Sandra, Sol och Sixten

  Ni finns i våra tankar.

  Stina, Linda, Emma, Elle o Maria med familjer

  Till minne av Love

  Anonym

  Med hälsning - Ingemar

  Kajsa P-O Jacob Hällgren

  Med varmt deltagande i er stora sorg

  Lars Arvid Axel Hällgren

  Med varmt deltagande i er stora sorg

  Didner & Gerge Fonder genom Henrik och Lars

  Med varmt deltagande i er stora sorg. Våra tankar är hos er

  Anonym

  Vi tänker på er! Fuck Cancer!!! Marianne, Claes och Per

  Camilla Werngren med familj

  Varma tankar till er!

  Anonym

  Till Loves minne.

  Anna och Kerstin Lindholm

  Med varmt deltagande i er stora sorg.

  Emil

  Love min bästa kompis!

  Ella Storeide

  Från Ella

  Pia R & Kenneth K

  Sov gott lilla Love

  Familjen Andersson/Mitic

  Familjen Liss-Karlsson på Soltaggen

  Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar. Nalle Puh - A.A. Milne

  Göta Forsmark

  Gunilla och Christer Eng

  Saknar dig Love. Fortsätt fånga många pokemon.

  Jonas, Linda, Erik och Patricia

  Saknar dig så oändligt mycket!

  pappas kusin Niklas med familj

  Seth-Ali och Agnetha

  Vila i frid Love

  Anita o Tommy Jönsson

  Margit och Helge Marksved

  Uffe

  Hundarna Pi & Zoey saknar sin kompis

  Adam Persson med familj

  Jag saknar dig Love från Adam

  Anders solrundan

  När vi sover samtalar änglarna med våra själar

  Anonym

  Team Bodenholm

  Beklagar sorgen

  Sara och Ivan

  Med värma.

  Jonathan Schönbäck

  Beklagar sorgen

  Marcus Rylander

  Beklagar sorgen Anders.

  Ulle Sundquist

  Tänker på Er! Stor kram

  Marina & Börje

  Ludde

  Mina tankar är hos er!! Kram

  Sofie Dahlström, LAF

  Mitt hjärta blev två frågetecken i min förra hälsning. Det var inte meningen! Vila i frid fina Love!

  Anonym

  Sara Norén, LAF

  Lille Love!

  Pia Reutland/Kenneth Karlbom

  Vi tänker på er.

  Markus Almerud med familj

  Anonym

  Anonym

  Lena

  Anna, Magnus & Filip

  Vi tänker på er

  Grabbarna Malmquist

  Love Love

  Kajsa

  Elle Törmä med familj

  Himlen fick en liten ängel alldeles för tidigt

  Familjen Hellström

  Vi tänker på er, i denna stora sorg.

  Emil Johan Anneli Kenta

  Tack Love för att vi fick lära känna dig. kommer att sakna dig.

  Tina Andersson

  KraM

  Anders, Katarina & Arvid

  Anders, Katarina & Arvid

  Lena & Sven Dahlqvist Röjestål

  Noah m familj

  Johan

  All personal på Lilla Adolf Fredriks skola

  Till starka Love

  Anonym

  Zara

  Jenny Taavo och familj

  Björn, Beata och Erik

  Familjen Björnson

  Anna-Stina, Elias, Neo

  Anitha o Jan Pohjanen

  Kerstin

  Margareta & Thomas M

  Linnéa ochFrank med familj

  Ida och Micke

  fam Enarson

  Malin Frick m familj

  Niklas Lindgren

  Christer B

  Jakob Gunler med familj

  Ulle Sundquist

  Sara Pietikäinen, Luleå

  Cecilia Hagem

  Hanna

  Anny

  Anitha, Jan Pohjanen , Ronny Wennerberg

  Juxon Luleå

  Simon Jonasson

  Åsa, Magnus, Simon, Victor och Ebba

  Klasskompis Henry med familj

  Birgit o Stig

  Cecilia med familj

  Fam Yacoub

  Ann-Margret Burell

  Rojda Avci

  Lars o Lisa

  Anna Burell Berois

  Britt-Marie Ögren

  Siri och Gustav

  Kramar från Anna & Magnus

  Kajsa

  Christer och Gunilla

  Thommy ochBettan

  Loves familj

  Therese Welander

  Admir Kreso, Apoteket Hjärtat, tack Uffe

  Per Johannson, Olga Perez

  Ett litet bidrag till forskningen. Kämpa Love!

  Camilla Karlsson

  Grattis Anders/Hans

  Stellan med föräldrar

  Jenny&Emil

  Ylva

  Sänder kraft till kämpen. / Fam Häggblom

  Jacob, Johanna, Gabriel och Astrid

  Thommy och Bettan

  Felicia och Emmy

  Julia & Vera med föräldrar

  Itai Oscar Peleg & Zoey

  Helena & Anders, David Isaksson/Uffe

  Till minne Siri Wilhelmsson/Uffe

  Sune Wikman till minne/Uffe

  Brudparet Ek/Uffe

  Barbro o Kenneth

  Anette Johansson

  Till Minne av Ulla/Birgit o Stig

  Till minne av Ulla - Familjen Fazeli

  Thomas Lundberg

  Eivor Kyrö Ollman

  Vila i frid min älskade Ulla/Hans

  Lars Öhman

  Hammarby

  Till minne av Ulla /Cissi, Tuva, Bernhard

  Till minne av Ulla - Fam Hällgren

  Solvig Bengtsson

  Sofia Wallgren

  Leif Säfström

  Bekim-Lisa Limanoski

  Kjell-Aina Johansson

  Sanna och pontus önskar God Jul

  Fastighetsbyrån Luleå

  Birgit o Stig

  Lovisa Klefboms dop

  Grattis Linda!

  Grattis/ Ulla och Hans

  Martin Karlsson

  Signe, Stina & Petter

  Margareta o Curt Mähler

  Mattias, Helen, Elliot och nu också Stella

  Birgit Eliasson

  Agneta Tiger

  Ulle Sundquist

  Kicki Svanberg

  Birgitta

  Solveig och Kenneth Olofsson

  Helena H

  Henrik Körner-Krakau

  Svenningssons

  Dagiskompis Alma med familj

  Emil, Johan, Anneli och Kenta

  Siri och Gustav

  Stolin Leander

  Ulla och Hans

  Michael & Marcela

  Walters dop

  Catharina,Fredrik, Simon

  Eva

  Gabriella

  Walter - Tack för kläderna!

  Martina Johansson

  Jenny Johansson

  Julgåva/Ulla och Hans

  Älskade Leia / Uffe

  Jonas, Linda, Erik och Patricia

  Grattis Linda / Siri och Gustav

  Grattis Linda/ Ulla och Hans

  Grattis Linda! Uffe,Elsa,Leia.Pi

  För Leia / Uffe

  Linda

  Maria, Jonas och Hjalmar

  Marina & Börje

  Anneli Loman

  Familjen Fredriksson

  Mattias, Helen & Elliot

  Joakim, Rosa, Felicia och Emilia

  Margit och Helge

  Ulla & Hans

  Ulla och Ragnar

  Kicki

  Siri och Gustav

  Ulf Linder 65 år / Fam Fredriksson

  Världens bästa Love / Uffe Elsa Leia Pi

  Ylva Strutz

  Kristian Gidlund till minne/Uffe

  Välkommen Lova / Uffe

  Till minne av Göran Gordon / Uffe

  Love och hans föräldrar och lillasyster

  Erika, Henrik, Elvira och Alfred

  Anna + Misha

  Magnus, Sarah & Benjamin

  Stefan och Anneli Wolff

  Stefan och Anneli Wolff

  Familjen Ståhl

  Stefan o Sussi

  Elsa & Pi /Uffe

  Sara Olausson AT-läkare/Uffe

  Mats och Karin

  Tommy o Anita

  Pia och Kenneth

  Fam Olsson

  Ann-Sofie och Ronny

  Wilhelm Bühring

  Henrik

  Siri och Gustav

  Elle, Mange, Joel, Ida, Elin & Valle

  Tore och Barbro

  Maud Andersson

  Inga

  Anna och Erik

  Kajsa, Jacob, P-O

  Thommy & Bettan

  Kalle, Jasmine och Benjamin

  Barbro & Kenneth

  Farhoud, Jeanette, Alice & Elias

  Nina & Thomas Fredriksson

  Johan, Maria, Emma & Hugo

  Familjen Lundquist

  Sanna, Pontus, Linda o Johan

  Leia

  Stina,Patrik, Elias & Neo

  Camilla

  Erik & Gunnel

 • Ann Charlotte

  Ulf Linder

  Uffe

  Uffe, Pi & Zoey

  Loves minne

  Familjen bakac

  Ulf Linder

  Uffe med vänner 3762 kr

  Anonym

  Uffe

  Tack Anneli B. Olsson Tack Lina Eriksson

  Uffe Linder

  Till Sune Wikmans minne

  Fam Mansén

  Vi tänker på dig ofta Love

  Ola Kolmert

  Anna med familj

  Våra varmaste hälsningar och med hopp om att inga fler ska behöva gå igenom det ni tvingas göra.

  Simon B

  Vila i frid Love. Vi träffades aldrig, men känner Din far lite grann och med den vetskapen vet jag att Du var en fantastisk person och att Ditt minne alltid kommer att leva vidare.

  May-Britt & Lennart Wallebom

  Max mamma

  Vi tänker lite extra på Love idag, läsårets första dag. Du borde ha fått börja i 2:an som resten av klassen - orättvist och obegripligt!

  Anonym

  Anonym

  Birgit o Stig

  Vila i frid Love.

  Barbro o Kenneth.

  Vila i frid finaste Love.

  Elisabeth Ahlborg med familj

  Vi tänker på er

  Familjen Daar

  Vila i frid Love

  Johan Östberg

  familjen Lundström Rembe

  Till minne av en tapper kämpe

  Alve, Eira, Truls, Anders och Anna

  Idag är dagen vi har svårt förstå är här, din begravning. Inga blommor i världen kan visa hur saknad du är hos oss Love!

  Johanna, Peter, Julia o Vera

  Älskad, saknad, alltid i våra hjärtan

  Fredrik

  Mina djupaste kondoleanser

  Gabbe, Sara och Lovisa Klefbom

  Vila i frid fina Love.

  Gabriel, Astrid, Johanna & Jacob Jonmyren

  Sov gott! Vi ses i Nangijala!

  Max och hans familj

  Vila i frid Love efter din tappra kamp, så ses vi senare i Nangijala. Du fattas oss!

  Familjen Fordyce

  Vi saknar dig Love och kommer alltid att ha dig i våra tankar.

  Familjen Fågelqvist

  Till minne av Love, vila i frid

  Jasmine, Kalle, Benjamin, Nicholas

  Vila i frid, finaste Love

  Ulla och Sören Hellström

  Alltid älskad Alltid saknad

  Linnea Hellström Nordin m familj

  Alice Hällgren

  Med varmt deltagande i er stora sorg

  Kjell-Aina Johansson Göteborg

  För kämpen Love

  Christina Nilsson

  Våra tankar går till er familj. Familjen Nilsson Lövudden

  Johanna, Matilda & Ludwig (Emil & Johans kusiner)

  Lars Johansson med familj

  Med varmt deltagande i er stora sorg.

  Katarina Österlund

  Till Loves minne från Katarina med familj

  Emil, Johan, Anneli & Kenta

  Du kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan, världens bästa Love!

  Emil & Johans mormor Margaretha

  Till Loves minne.

  Ulla och Ragnar

  Amanda, Maria, Daniel och Alexander

  Varma tankar från Amanda A med familj

  Familjen Lavecchia

  För Love!

  Tony , Christina och Anton

  Vi hann bara mötas helt kort

  Souad Hashim

  Med varmt deltagande

  Ove och Elisabeth.

  En sista hälsning.

  Cecilia Hagen

  Dig glömmer man aldrig!

  Klasskompis Filippa med familj

  Familjen Råsbrant, Solrundan 16

  Vi tänker på er i sorgen och saknaden efter Love.

  Bernhard, Cilla och Tuva

  hej Love, du finns alltid med oss fast du är borta

  Farmor och farfar

  Sov gott älskade Love världens finaste pojke

  Anonym

  Uffe & Itai

  Norrtulls SK

  Vi i Norrtulls SK beklagar sorgen och våra tankar är med er.

  Birgit o Stig

  Beklagar sorgen. Vi tänker på Er.

  Karin och Lasse Solrundan

  Per och Olga

  Tänker på er

  Anitha , Jan o Ronny, Åsa med fam.

  Fast ni inte ser mig så är jag alltid där, någonstans runtom Er i universums stora sfär. För jag färdas över ängar bärs upp av en vind, tittar till Er och flyger ner och ger en kram på Er kind. Kram till er Anders, Linda och Agnes.

  Johan

  Såg runan i DN och läste om er kamp. Har själv tre barn och vet vilket helvete ni har gått genom då min dåvarande sambo kämpade i 3 år mot en hjärntumör med operationer och alla behandlingar. Hon somnade till slut in, 30 år ung. All styrka till er.

  Marty och Gittan Lehman

  Our thoughts and prayers are with you, Linda, Anders and Agnes.

  Josefin, Tony och Estelle Johansson

  Till minne av älskade Love!!

  Magnus

  Träffade Anders idag. Härligt mitt i all sorg, tänker på er / Magnus

  Anna Burell Berois

  Innerlig tanke till Er! Fina Love! "Inget ont dig längre kan göra. Alltid du från de som här är kvar, kärlek ska höra". Amanda 5 år, "Först kommer man till det röda slottet, då kan man prata med varandra och sedan i det rosa slottet ses man igen"

  Sofie Dahlström, LAF

  Fina lilla Love! Styrkekramar till familjen Varmaste hälsningar från LAF:s idrottslärare Sofie

  Kristina Cederblad

  Love - din resa har varit lång och kantad av motgångar. Och trots att du kämpade hårt så vann sjukdomen i slutändan. Nu har du somnat in och din resa slut. Men inget barn borde dö av cancer. #fuckcancer

  Anonym

  Ture&Elsa

  Love <3

  Stina Ahlsén

  Fam Cederblad

  Du kommer alltid att finnas med oss.

  Fam. Westrin

  Vila i frid

  Linnéa, Frank, Veronica & Johan

  Vi tänker på er

  AnnCharlotte

  Fuck cancer

  Hanna

  Anonym

  Tänker på er

  Ann och Owe Grafford

  Love - Ulfs lille kompis. Vila i Frid <3

  Alve, Eira, Truls, Anders och Anna

  Kärlek!

  Anonym

  Linnéa Erixon Törmä m fam

  Anders och Marie

  Familjen Randel

  Birgit o Stig

  Malin Westman

  Jonathan de Jong (Pogo FB Lund)

  Malin

  Michelle

  Anita och Tommy

  Gerd, Robert, Erik och Sixten

  Agga, Bruno, Bia och Sofia

  Prinsessan Louise med familj

  Josefin, Tony och Estelle Johansson

  Bitte Frida o Ella Lindh

  Fam Schröder

  Fam Morling

  Familjen norrgrann

  Emelie Lindgren

  Peter & Elisabet Holmene

  Fam Ridelll

  Frida L

  Jennie Löfgren

  Jeanette

  Johanna

  Eva

  Libonius

  Sigrid

  Stefan Ek

  Maria

  Marie, Emil och Johans syster

  Fam. Nolsson

  Gunilla Eng

  Erik, Björn & Beata

  Helena H

  Hedfors

  Familjen Fordyce

  Familjen Tejme

  Andreas, Johan och Kristina Möller

  Familjen Gadestam

  Patrik Malmquist

  Victoria och Jimmy

  Kram/Birgit o Stig

  Tuva med familj

  Katja

  God Jul /Jenny & Emil

  Jonas, Linda, Erik och Patricia

  Ulle Sundquist

  Ann-Sofie Marksved med familj

  Vilgot och Mats <3

  Ulle Sundquist

  Veronica Neusüss

  Stolin Leander

  Charles Niburg 80 år / Uffe

  Ulle Sundquist

  Kajsa

  Familjen Malmquist

  Kjell-Aina Johansson

  Jonas, Linda, Erik och Patricia

  Linda Norén m familj

  Loves familj

  God Jul från Emil & Johan

  Kämpen Svante Edström / Uffe

  Julkort från Uffe, Pi & Zoey

  Grattis Linda/Hans

  Fam Hoffstedt/Uffe

  Svenningssons

  Till minne av Ulla / Marina & Börje

  Erika & Magnus

  Till minne av Ulla /Viktor, Helena och Walter

  Till minne av Ulla / arbetskamraterna Ria Center

  Kurt Larsson

  Erik Röjestål

  Till Ullas minne / Johanna & Johan med familjer

  Till minne av Ulla / Siri och Gustav

  Margareta o Göran Mattila

  Vila i frid älskade mamma /Linda

  Mats Röjestål

  Västeråns Jaktlag

  Ullas syskon o syskonbarn med familjer

  Helena Johansson

  Pia o Kennet

  God Jul önskar Uffe alla sina vänner

  Mats och Karin önskar God Jul.

  Maj-Britt

  Fredrik och Ulrika Nygren

  Grattis Linda! Kramkram Uffe

  Grattis Linda/ Ulla och Hans

  Siri och Gustav

  Kjell-Aina Johansson

  Marie

  Hans, Maria och Agnes

  Maj-Britt

  Rolf Lundström

  Nina o Thomas Fredriksson

  Jonas med familj

  Miia

  Carina, till minne av en liten superhjälte

  Kicki

  Robert Sverlert

  Ludvig och Bianca

  Benjamin Fordyce

  Emil och Johans mormor Margaretha

  Till Love för allt kul i sommar/Emil

  Magnus & Sandra

  Fredrik, Karin och Arvid

  Till minne Sven-Olof Lerdén/Uffe

  Loves familj

  Jenny Taawo

  Signe, Stina & Petter

  Erika, henrik, Elvira och Alfred

  Elle med familj

  Till minne av Nelson

  Monica och Lilian

  Tack för babygrejer! / Viktor & Helena

  Mats med familj

  Tuva, Cissi, Bernhard

  Camilla, Bengt, Lydia & comp.

  Grattis Linda!! / Viktor & Helena

  Grattis Linda/ Mats & Karin

  Linda och Sanna

  Staffan Linder

  Eva & Tomas Lundström

  Hanna, Alex, Liv, Tristan Dubois

  Maja-Stina Bylund

  Ulla & Hans

  Anita och Bernt

  Familjen Aspviken-Niemi

  Till minne av Tommy Persson/Uffe

  Anna, Magnus, Ella & Erik

  Andreas, Linda, Lucas & Alina

  Christer Beckard

  Sara & Ivan

  Staffan Linder 60 år / Uffe

  Anders Wilhelmsson till minne / Uffe

  Tim Holden, tack/ Uffe

  Nelson Malm till minne/Uffe

  Berith Niburg födelsedag/ Uffe

  Hanna Ekman

  Till minne av Anna Kronholm / Uffe

  Viktor & Helena

  Sofia och Carl-Johan

  Marion Godman

  Lisa o Christian

  Helena Nilsson 50 år/Uffe

  Kristina och Lennart

  Thomas Edström 40 år/Uffe

  fam Pap

  Helena

  Eva & Stefan

  Ingegerd Hansson

  Maud Hoffstedt middag/Uffe

  Sara Borgström

  Margit och Helge

  Ulla och Ragnar

  Helena Gille

  Ali och Agnetha

  Marie fredrksson

  Martina & Jonathan

  Emma o Daniel Fredriksson

  Monica Gullberg

  Gabbe och Sara

  Jonas Linder födelsedag

  Ove & Elisabeth.

  Bernhard, Cilla och Tuva

  Jonas, Linda, Erik och Patricia

  Familjen Giotas

  Sofia, Tea o Tuomas

  Anna & Magnus

  Lilian Käcke

  Elisabeth Sundell

  Johanna, Peter, Julia o Vera

  Johan, Anna, Anton i Olivia

  Pontus, Katrin och barnen

  Alice

  Kent, Anna, Maja & Klara

Se alla som bidragit till insamlingen