Barncancerfondens Digital Open

Under perioden 1–21 september 2020 anordnar Barncancerfonden tillsammans med Golf GameBook det digitala eventet Barncancerfonden Digital Open.

Genom att delta i tävlingen bidrar du till Barncancerfondens livsviktiga arbete. Pengarna som samlas in under eventet går till forskning kring barncancer och till råd och stöd till drabbade barn och familjer.

Septembers viktigaste tävling

Spela en runda på någon av de medverkande golfbanorna på valfri dag under perioden 1–21. September. Anmäl dig och betala deltagaravgiften via respektive golfklubbs eventsida. Du hittar alla tillgängliga golfklubbar här. (Även en sällskapsrunda via till exempel Mingolf måste bokas och betalas greenfee för). Du registrerar dina rundor i appen Golf GameBook och leaderboarden kommer hela tiden kunna följas i appen.

Tävlingen genomförs som individuell poängbogey med handicap över 18 hål. Den golfspelaren med bäst score från respektive golfbana kvalificerar sig till en digital Sverigefinal. Du kan endast spela en runda per bana. Spelar du på fler golfbanor kan du registrera dina score i appen och får större chans att kvalificera dig till Sverigefinalen där du tävlar om attraktiva priser.

Barncancerfondens Wild Card-utmaning

Alla Golf Gamebook medlemmar får även möjligheten att vinna ett Wild Card till Sverigefinalen. Det enda du behöver göra är att spela en 18-hålsrond i Golf GameBook och slå ditt eget handicap med så mycket som möjligt. Vinnaren av utmaningen får sedan en plats i den digitala Sverigefinalen. Så om du inte redan är Golf Gamebook medlem se till att bli det omgående och gå med i utmaningen idag!

Sverigefinalen

Den golfspelaren med bäst score från respektive golfbana kvalificerar sig till en digital Sverigefinal där man tävlar om exklusiva priser. Finalen spelas på valfri golfbana som är ansluten till Golf GameBook den 27:e september. En final där den bästa golfspelaren från respektive bana möts i en spännande poängbogey med handicap över 18 hål. Alla finalister kommer att spela under samma dag och tävlingen kommer kunna följas live i appen.

Exklusiva priser

Priser i Sverigefinalen

1: a pris: Golfpaket för 2 personer på Frösåker Golf & Country club* + Pro-paket. Värde ca 5 000 kr. (gäller även 2021)

  • Golfpaketet på Frösåker Hotell inkluderar del i dubbelrum, frukost, middag och en 18-hålsrunda.
  • Pro-paket - spela eller bli coachad av Frösåkers Pro Matz Evensson

2: a pris: Två Bro Hof greenfee-checkar till Stadium Course. Värde 5 000 kronor.

Priser i deltävlingarna

1:a pris på respektive bana:

  • Golf GameBook-kit och guldmedlemskap för 2021 hos Golf Gamebook. Värde 500 kronor. ***
  • Ett presentkort på 1 000 kronor hos Golfstore****

Priser i utmaningen

1:a pris:

  • Golf GameBook-kit och guldmedlemskap för 2021 hos Golf Gamebook. Värde cirka 500 kronor. ***

* Frösåker Golf & Country club ligger vackert belägen vid Mälaren i Västerås och klubben är sedan tidigare en samarbetspartner till Barncancerfonden och bidrar årligen till kampen mot Barncancer genom olika aktiviteter. Inför den första upplagan av Barncancerfonden Digital Open, Golf of Hope skänker Frösåker G&CC generöst tävlingens första pris till den som vinner Sverigefinalen. Golfjournalisterna har utsett Frösåker G&CC till Årets Golfklubb 2020. Läs mer: http://fgcc.se/storabanan/medlemmar/golfjournalisterna-har-utsett-frosaker-gcc-arets-golfklubb-2020/

** Greenfee checkarna skänks av Barncancerfondens samarbetspartner Golf Gamebook

*** Priset som delas ut till alla som kvalar i till Sverigefinalen skänks av Barncancerfondens samarbetspartner Golf Gamebook.

****Priset har skänkts från Barncancerfondens samarbetspartner Golfstore.

Vad kostar det att delta?

Att delta i tävlingen kostar 300 kronor (exkl Greenfee). Det siwshar du in vid registrering. 
Vi vill även uppmärksamma dig på att det är, sedan 2018, möjligt att använda ditt friskvårdbidrag för att betala Greenfee avgiften på aktuell bana, läs mer här.

Regler och villkor

Läs mer om våra regler och villkor här.

Ladda ner appen här

Fakta om barncancer

  • Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige.
  • Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år.
  • Tack vare framgångsrik forskning överlever idag 85 procent av de barn som drabbas. Det är bra – men inte tillräckligt.
  • Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige.
  • Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. För att det ska bli möjligt krävs att mer pengar samlas in för att finansiera den livsviktiga forskningen.

Här kan du läsa mer om hur pengarna används