”Vinsten kändes som plåster på såren från Gud”

”Jag tycker om att sälja och köpa aktier. Roligast är det när jag lyckas göra klipp.

Strax efter att jag hade fått reda på att jag hade cancer ökade aktierna som jag hade köpt med 250 procent. Det kändes nästan andligt, att det var plåster på såren från Gud.

Ibland går jag på bolagsstämmor, för det är bra att lära sig hur företag fungerar. Helst skulle jag vilja starta ett eget företag. Drömmen är att skapa nästa Microsoft.

Jag har glioblastoma multiforme och har opererat bort en tumör i hjärnan. Det är en allvarlig diagnos och inte många överlever den. Jag tänker inte så mycket på cancern längre, men jag funderar på skadorna efter operationen. Jag har fått synbortfall och kan inte röra den ena foten helt perfekt. Det känns tråkigt att inte kunna ta körkort. Det är verkligen något jag skulle vilja göra. Innan sjukdomen hade jag just börjat övningsköra.

Om det här inte hade hänt skulle jag ha varit en toppstudent. Före operationen skrev jag väldigt bra på prov, men nu känns det svårare. Tidigare kunde jag hänga med lättare i skolan och behövde knappt plugga hemma. Nu känner jag mig mer som en vanlig elev. Ibland när jag tänker på framtiden blir jag lite deprimerad, men det kommer nog ändå att ordna sig.”