Succé för Mellansveriges medlemshelg

Den 9-10 april arrangerade Barncancerfonden Mellansverige en medlemshelg för alla sina medlemmar. En helg full av gemenskap, roliga aktiviteter och ett viktigt årsmöte.

På Aronsborg i Bålsta träffades Barncancerfonden Mellansveriges medlemmar under en helg. Här fanns det bland annat möjlighet att prova på segway, skjuta prick med blåsrör, paintball och chokladbakning.

Under helgen gick även Barncancerfonden Mellansveriges årsmöte av stapeln. Där valdes några nya medlemmar in i styrelsen. Bland annat tillträdde Petter Ekelund som ny styrelseordförande.

– Det känns väldigt kul att kliva in som ordförande i en förening som har sådan bredd i verksamheten, säger Petter Ekelund.

På Tomteland

Under årsmötet framkom önskemål om att fortsätta att anordna flera riktade aktiviteter för många olika grupper.

– Det har varit ett år av jättemycket aktiviteter med olika grupper. Vi har bland annat varit på familjeaktiviteter på Tomteland i Mora och Eskilstuna Zoo. Det var två riktiga succéer. Sen har vi startat upp en mor- och farföräldergrupp som har gjort resor till Sälen, säger Petter Ekelund.

Efter årsmötet stod Molly Sandén och Erik Segerstedt för en uppskattad underhållning.

– Det var ett väldigt trevligt uppträdande. Hon var otroligt personlig med den unga publiken och hon förmedlade verkligen att det är okej att vara annorlunda. Det kändes väldigt nära, berättar Petter Ekelund.