"Pölarna är bäst"

Ester, 3 år, älskar regn. För det kittlar skönt i ansiktet och på huvudet. Med regnet kommer också stora pölar som är perfekta att hoppa och fånga vattenbubblor i.

Jag har öppnat min doktorsmottagning. Den är ofta öppen. Jag ska ge min docka Carin en spruta och fylla den här slangen. Hon har slagit sig och ska få plåster. Sedan ska jag lyssna på hjärtat. Dunk, dunk, dunk låter det.

Carin får göra samma saker som jag. För jag är sjuk. Jag tycker inte om att vara på sjukhuset. Stick tycker jag inte om, jag blir rädd.

Jag tycker om förskolan. I dag vaknade jag tidigt och frågade om jag inte kunde få gå dit. På en gång. Men mamma sa att det inte var öppet när jag vaknade. Jag gick dit lite senare och åt frukost där. Jag älskar att dansa, springa och plocka blommor.

Hemma har jag min favoritmusik Gangnam style som jag dansar till. Titta, jag dansar!

På sjukhuset får jag guldmedicin, den är bra. Mamma och jag pysslar och tittar på film när vi är där. Nu vill jag gå ut i regnet. Jag älskar regn! Det kittlar skönt i ansiktet och jag vill hoppa i pölar. När jag hoppar blir det bubblor som jag fångar.