”Jag är ganska ensam om att ha tre Supersnören”

Kornelia har drabbats av cancer tre gånger. Varje gång hon har blivit sjuk har hon fått ett supersnöre.

”Det här är mina Supersnören. Jag har tre stycken, och det är jag nog ganska ensam om att ha. Jag har ett för varje gång jag har drabbats av cancer och nu är det tredje gången.

Det känns tråkigt. Först drabbades jag av leukemi för fyra år sedan, för två år sedan Hodgkins lymfom och innan sommaren fick jag ett återfall av leukemi. Mina Supersnören är redan flera meter långa, och längre blir de.

Varje pärla står för olika saker under behandlingen. Här är en som står för att jag blivit akut inlagd, och en för att jag genomgått en blodtransplantation. Och här är en för min födelsedag. Den ceriseröda står för att jag har haft en bra dag.

Jag försöker gå i skolan så mycket jag kan, men hittills har det bara blivit en vecka. Det känns lite pirrigt, för jag har börjat i en helt ny klass. Hela sommaren har jag legat på sjukhus. Det har varit tråkigt och jag blir väldigt trött av behandlingarna.

När jag är hemma gillar jag att pyssla, som att måla och lägga pärlplattor. Sen älskar jag Pokémon Go, just nu är jag på level 15, och så älskar jag att laga mat och jag är helt galen i sushi. Allra mest drömmer jag om att få en egen fyrhjuling för de är så roliga att åka. En gång åkte jag i skogen, och en vinter åkte jag på isen med mamma vid vår stuga.”