Barnpassning – med Tryggve på köpet

Varje ny barnpassningskund får nallen Tryggve. Det är resultatet av ett färskt samarbete mellan Hemfrid och Barncancerfonden.

–Vi är stolta över att kunna hjälpa en organisation som gör så mycket gott, säger Frida Koff, kommunikations- och hållbarhetschef på Hemfrid.

Hemfrid sponsrade Barncancergalan 2015 och därefter har samarbetet utvecklats. Hemfrid, som erbjuder olika städtjänster, trädgårdshjälp och barnpassning, har familjen som främsta målgrupp och samarbetet med Barncancerfonden ligger företaget varmt om hjärtat.

– Att kunna hjälpa till i kampen mot barncancer känns väldigt bra och internt tycker vår personal att samarbetet är fantastiskt, säger Frida Koff.

Varje ny kund som tar hjälp av Hemfrid med barnpassning får Barncancerfondens nalle Tryggve. Det är uppskattat hos barnen i familjerna och ger också pengar till Barncancerfonden.

– Alla nya kunder får också en barnbok som har till syfte att barnen ska tycka att det är roligt att det kommer en barnvakt, i stället för att, som i vissa fall, vara lite blyga och rädda. I boken skriver vi också om vårt samarbete med Barncancerfonden, för kampen mot barncancer är något som vi alla brinner för.

Samarbetet kan komma att utökas framöver, bland annat finns tankar kring att familjer som drabbats av barncancer ska stöttas med städhjälp från Hemfrid.