Barncancerfonden Mastercard

Barncancerfonden Mastercard, eller Nallekortet som vi kallar det, fungerar som ett helt vanligt betalkort. Du handlar med kreditkortet och fakturan kommer månaden efter. Det finns dock en viktig skillnad. Varje gång du handlar något med Nallekortet skänks 0,5 procent av inköpsbeloppet till kampen mot barncancer.

Det finns många sätt att bidra på och genom att skaffa Barncancerfonden Mastercard gör du det varje dag, utan att du kanske ens märker av det. Det verkligt fina med att använda Nallekortet är att du kan känna dig stolt varje gång du handlar något. Stort eller litet, sällan eller ofta, det spelar ingen roll, för du handlar alltid med hjärtat.

Om 2 000 personer skulle använda Nallekortet och handla för i genomsnitt 2 500 kronor i månaden, skulle det innebära att ni tillsammans med Ecster samlar in 300 000 kronor till barncancerforskningen på bara ett år.

Årsavgiften är låg, endast 245 kronor, och det första året är gratis. Kreditkortet är enkelt att skaffa och det krävs inget byte av bank. Det ingår upp till 60 dagars räntefri kredit samt en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd.

Du som kortinnehavare bidrar på ett värdefullt sätt i vår kamp för att fler och fler barn ska överleva sin cancer och kunna leva ett fullgott liv.

Ansök om Nallekortet här

Information

Ladda ner informationsfolder (PDF)

Har du frågor gällande Barncancerfonden Mastercard så kan du alltid kontakta Ecster kundservice på telefon: 08-701 46 67.

Logga in på Ecster (öppnas i nytt fönster)

Kontovillkor

Årsavgift fn 245 kronor
Årsränta upp till 60 dagar: 0% 
Årsränta f n 12,71%* 

* Väljer du någon månad att inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kronor under 12 månader blir totalt belopp att betala 10 828 kronor och den effektiva räntan 16,50%. Räntan är angiven per den 2021-05-01. 

Ladda ner kontovillkoren (PDF)

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Hantering av personuppgifter hos Ecster

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018. Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Ecster som är kreditgivare till Barncancerfonden Mastercard. Läs mer om GDPR och hur dina personuppgifter behandlas av Ecster här.

Reseförsäkringar

Zurich Insurance
Gäller resor betalda med kort till minst 50 procent från och med den 1 oktober 2013 
Villkor reseförsäkring (öppnas i nytt fönster)

Kortansökan

Ansök om Nallekortet här