Insamlat hittills: 23 800 kr

79%

Mål: 30 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 30 000 kr

Yousef Krigar-Ängeln

Jag har valt att skapa denna fonden till ära för en familj och deras son som kommit mig väldigt nära på bara några månader.

Yousef var en glad och sprallig men ändå lugn 7-åring då han insjuknade i leukemi första gången i april 2015. Han fick behandling och svarade bra på den. Bara några månader efter avslutad behandling med cellgifter fick Yousef tillbaka sin leukemi. Denna gången var det inte lika lätt att bli av med den. Han var tvungen att genomgå 2st transplantationer och han drabbades av alldeles för många komplikationer under vägen. Föräldrarna levde mellan hopp och förtvivlan i flera månader. Yousef visade under hela resan vilken livsglöd och hjälte han var, en riktig krigare som vägrade att ge upp. Han kämpade in i det sista trots att han var så svårt sjuk. Han ville inte släppa taget.
Den 21:e mars 2017 är sorgens dag då läget blev så allvarligt att Yousef inte längre kunde kämpa emot mer. Han somnade in med båda sina föräldrar vid sin sida och lämnade ett stort tomrum.
Familjen känner vi pga att vi också har en son med leukemi och vi har bott på samma avdelning. Den varmaste, finaste och mest kärleksfulla familjen jag träffat som lämnat spår i mitt hjärta. Denna fonden är skapad speciellt för lilla Yousef som bara blev 9 år. Tillsammans kan vi göra skillnad. Var med o stötta forskningen mot barncancer!!!! Så fler föräldrar slipper förlora sitt barn på det här hemska sättet.
/Rebecca

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Lisa

  Anonym

  Dijana

  Anonym

  Caroline

  Anonym

  Sofia Blüme

 • Anonym

  Evelina och Adrian

  Anonym

  Sandra Nilsson

  Anonym

  Anonym

  Rebecka philipsen

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!