Insamlat hittills: 11 430 Kr

76%

Mål: 15 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
7 personer stödjer denna insamling

Vi spinner för livet!

Jag önskar dig välkommen till en insamling för livet. Ta några minuter av er tid och läs mitt brev om varför jag startat "Vi spinner för livet". Låt dig inspireras och låt sedan idén och inspirationen spridas runt om i landet, vi behöver bli fler.


Jag fick en tanke som handlade om medmänsklighet. Tanken bildade frågor från andra medmänniskor som fick mig att fundera ännu mer. Jag är inte drabbad av cancer så här långt in i livet och jag har heller ingen anhörig som är drabbad. Jag kan aldrig sätta mig in i tragedin helt och fullt, men jag kan ändå välja att delta med den kraft och styrka som finns. Och det är precis dit jag vill komma, att hur viktigt det är att vi som inte är drabbade, bidrar på det sätt som vi kan.

Jag funderade vidare på livet och vad som kan ge människor energi i sorgens stund? Eftersom vi alla är olika, väljer vi också olika sätt att fylla på i hjärta och själ, men något som ger mig energi med många andra på ett starkt sätt, är musik tillsammans med rörelse.

Så hur kan man då samla in pengar till Barncancerfonden och samtidigt fylla människor med hopp? Jo, man anordnar en dag full med musik i en härlig positiv anda, i mitt fall blev det en dag full med olika typer av spinnklasser här på Lannalodge gym där jag arbetar, för här älskar vi spinning! Klasserna är öppna för såväl medlemmar och icke medlemmar och jag hoppas nu, att så många som möjligt kommer för att delta på ett eller annat sätt. Inspirationen kommer från Ride of hope och Spinn of hope, två fantastiska uppdrag som många av er säkert har hört talats om.

Alla intäkter den 16 november som är dagen då vi "spinner för livet" går oavkortat till Barncancerfonden. Insamlingen startar vi i samma stund som jag sitter och skriver till er, den 31 oktober och pågår till den 28 februari 2014.

Jag satte målet högt, för varför inte våga? Min önskan är, att idén sprider sig till andra gym i landet, nu när startskottet har gått. Vi vill bli fler som bidrar och engagerar sig! Min övertygelse är att om vi hjälps åt med öppna hjärtan, så blir vi mycket starkare i kampen mot cancer. Hur rosa den här uppgiften blir, det är upp till Dig och upp till Mig. TILLSAMMANS.

****VILKEN DAG DET BLEV!****

Tårar blandas med skratt, smärta med hopp men framförallt var dagens budskap att välja Kärlek. En dag att minnas med ett stort hjärta! Insamlingen under denna lördag gav hela 10.200 kronor! Varmt tack till ER ALLA som deltog på "Vi spinner för livet"! Vi har några månade till på oss att nå vårt mål så jag är redan igång att planera nästa event....

Insamling 16/11:
10:200 kronor

Senaste bidragen till insamlingen

 • Malin Rudin

  Jenny Nyström

  Fam Andersson-der Nederlanden

  Helenas Massage i Örebro AB

 • Veronica Hedgren

  Erik

  Fam Kjellbom