Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 10 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr

Vi ska vara stolta

Kanske är det en snart 30-års kris, kanske är det bara att det tog ganska många år innan jag faktiskt insett hur häftig jag är. Jag är inte coolast i stan, men jag är cool nog att faktiskt gjort det läkarna inte trodde var möjligt. Jag överlevde! Mina ärr är vad en vis vän en gång sa till mig, "Jonna det är krigsskador, det är coolt att ha bevis på att striden har ägt rum"

Min högsta önskan är att ingen ska få ett besked att man kanske inte klarar det, min högsta önskan är att forskningen går framåt så det blir mer vanligt att överleva, än att inte göra det.

Min högsta önskan är också att vi ska fokusera mer på sena biverkningar, vi ska inte längre "bara" vara tacksamma för att vi klarat oss, vi ska börja fokusera mer på att medicinerna vi tar för att bli friska inte ger oss komplikationer som äldre, utan ser fram emot ett liv utan komplikationer. Hur fantastiskt vore inte det?

Jag har inga förväntningar på denna insamling, men om det så blir 100 kronor totalt, är det 100 kronor mer som faktiskt gör skillnad.


Kramar!