Insamlat hittills: 130 kr

0%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
4 personer stödjer denna insamling

VI BLOGGAR MOT CANCER

"Dom stora klarblå ögonen tittade upp mot mig, ögonen som jag en gång föll för, fast då satt de på hennes far... ögon som skulle få varenda tonårspojke att smälta, om hon bara kunde få leva så länge. Jag satt i sjukhussängen, med hennes magra kropp i min famn, försökte hålla mig lugn och låtsas vara stark. Jag såg hur livet försvann ur henne, hur livet försvann ur min egna dotter. Hennes ögon slöts och det blev längre och längre tid mellan varje andetag. Hennes små armar bara låg där, helt utan styrka, benen var kalla som isbitar, de sista små tussarna av blont hår hängde envist kvar på hennes annars så kala huvud, en sista djup suck och jag visste det att det var över. Vår dotter, Liams syster, våra föräldrars första barnbarn, en underbar vän, en fantastisk människa med hela livet framför sig, togs ifrån oss."

Nästan varje dag får en familj i Sverige beskedet att just deras barn har drabbats av cancer. Tack vare forskning så har det gjorts enorma framsteg och idag överlever tre av fyra barn, men vart fjärde barn lämnar fortfarande ett enormt tomrum efter sig. Vissa hinner aldrig få sin första kyss, andra hinner inte ens lära sig gå.

Bloggare har en enorm makt i Sverige, hundratusentals personer klickar sig dagligen in på andra personers bloggar. Nu kan vi utnyttja den enorma makten som bloggare faktiskt har till att rädda fler liv och till att förbättra livssituationen för de som är drabbade! Man behöver inte ha en blogg med många läsare för att kunna göra en skillnad, man behöver inte ha råd att skänka stora summor, hjälps vi alla åt och sprider det här budskapet så kan vi tillsammans rädda liv, många liv!

Om det antal läsare som en dag går in på en av de största bloggarna i Sverige skänker en krona var, så har vi nått vårt första mål, det borde vi fixa lätt. Använd makten och blogga mot cancer!

/ Anna, madeinjapan.devote.se

Senaste bidragen till insamlingen

  • sandratorn.se

    Malin Hartzell

  • Sanna Kaakinen

    Anna