Insamlat hittills: 3 000 kr

30%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
16 personer stödjer denna insamling

Vår Solstråle Simon

I april 2004 fick vår son Simon cancer. Det blev en jobbig tid för oss alla, men Simon var till 90 % under sin sjukdomstid som en solstråle. Tyvärr tog kampen slut i januari 2005.


Ett barn ska ha ett helt liv framför sig men vi vet att verkligheten ser annorlunda ut. Vi har våra barn till låns och ibland får vi inte den tid som vi förväntat oss eller hade velat ha - vilket kan kännas både orättvist och hjärtskärande! Vi fick 6 underbara år med Simon.

Vår son var alltid en sådan solstråle. Han tog livet med ro. Han tog faktiskt även sin sjukdomstid med ro - när läkarna väl hittade orsaken till hans intensiva smärtor.

I januari 2005 tog hans kamp slut. Vi hade samma dag som han lämnade oss fått veta att det inte fanns något mer att göra. Inom ett par dagar skulle Simon bli okontaktbar och vi skulle fundera på om han skulle få spendera sin sista tid hemma. Han hade bara under de sista timmarna fått problem med talet men när jag gick fram till Simon och talade om för honom hur mycket jag älskar honom så fick jag de härligaste orden jag någonsin hört tillbaka. Vad han fick denna styrka ifrån vet jag inte men när han lämnade oss senare under eftermiddagen så var det dessa ord jag klamrade mig fast vid - "Jag älskar dig med mamma".

Senaste bidragen till insamlingen

 • Cecilia Lövkvist

  Emma Gideberg

  Therese Strömberg

  Therese Ek

  Moster P (Från "Team Lucas")

  Solweig Karlsén

  Lottas små änglar (Smyckesförsäljning till förmån för barncancerfonden)

  Camilla

 • Emma Gideberg

  Carina Selvin

  Linus & Gry

  Lottas små änglar (Smyckesförsäljning till förmån för barncancerfonden)

  I.P

  Lottas små änglar (Smyckesförsäljning till förmån för barncancerfonden)

  Jenny Carlsson

  Mattias

Se alla som bidragit till insamlingen