Insamlat hittills: 650 kr

13%

Mål: 5,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 5,000 kr

UFight - Alla kämpar vi tillsammans.

Ibland inträffar det otänkbara. Man vet aldrig vilka det kommer att drabba. Men en sak vet vi. Vi vet vilka som kan försöka förhindra det - du, jag och alla andra omkring oss. Det finns ett barn där ute som behöver din hjälp, och du har möjligheten att hjälpa till. Det har vi alla. Tillsammans blir vi starka. Låt aldrig någons hopp dö.

UFight UF är ett UF-företag från Torsbergsgymnasiet i Bollnäs. Vi som driver det är tre ungdomar som älskar idrott och som har personliga kopplingar till barncancer. Därför valde vi att kombinera dessa två, genom att sälja sportprodukter och sedan donera en del av våra inkomster till barncancerfonden. Vill ni veta mer om oss eller beställa något ifrån oss kan ni besöka
vår hemsida

Vi tycker att livet är något väldigt vackert. Vi önskar att alla fick chansen att uppleva det. Hjälp oss att kämpa för de som kanske inte får det. Hjälp oss att kämpa för att fler barn ska få växa och utvecklas och leva. Inget barn och ingen förälder ska behöva genomlida den rädsla som ett cancerbesked innebär. Kämpa tillsammans med oss genom att skänka en gåva, hur stor eller liten som helst. Du gör skillnad.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Magnus Leijon

    Anonym

  • Anonym

    UFight UF

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!