Insamlat hittills: 98 490 kr

98%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Tyra och Jesper <3

En insamling för lilla hjältinnan Tyra som 2016 diagnostiserades med aggressiv form av neuroblastom och hjälten Jesper som 2016 diagnostiserades med Lekuemi typ ALL.

Jesper och Tyra är två härliga barn som föddes under hösten 2013. Fortfarande bara små barn som inte borde behöva ha större bekymmer än skrubbsår och myggbett, men..

I juni 2016 fick Tyra diagnosen aggressiv form av neuroblastom med bas i binjurarna. Tyra är god och glad och en riktig kämpe. Världen behöver Tyra!

2017-01-30 Uppdatering om Tyra

Efter snart sju månader har vi genomgått 10 cellgiftskurer, opererat bort huvudtumören och gjort en stamcellstransplantation med höga cellgiftsdoser. Vi har strålning och a-vitaminbehandling kvar.

Det har än så länge gått bra. Vi fick en mycket allvarligt biverkan efter stamcellstransplantationen (leverpåverkan) men nu är hon utom fara för tillfället även om vi fortfarande är inlagda.

Hade det varit för trettio år sen hade Tyra varit dödsdömd, men tack vare forskningen har hon en chans. Men mycket mer forskning behövs, bara ungefär hälften av alla barn med aggressiv neuroblastom överlever.I början av juli 2016 fick Jesper diagnosen leukemi typ ALL. Jesper är en härlig, lekfull kämpe. Världen behöver Jesper!

2017-01-30 Uppdatering om Jesper.

Nu har vi klarar av lite drygt 6 månader av totalt 2.5 års behandling. Behandlingen har gått utan några stötte komplikationer.

För två veckor sen drabbades Jesper av en allvarlig bukspottskörtelinflamation vilket resulterade i några dygn på intensivvårdsavdelning pga allvaret! Vi är ännu kvar på sjukhus och kämpar mot inflammationen och dess biverkningar. MER forskning behövs så inte fler barn får denna hemska biverkning till följd av ena medicinen som barnen får!Barn ska inte behöva vara allvarligt sjuka, ditt stöd behövs, för Tyra, Jesper och alla andra barn som kämpar mot cancer.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Anonym

  Emma och I-L

  Anonym

  Natasha Green

  Anonym

  Mio

 • Anonym

  Saga, en tjej som vid en slump hittade hit och vill hjälpa till

  Anonym

  Simone med familj

  Anonym

  Stig och Anne-Marie Gräntz

  Anonym

  Therese Jansson God Jul!

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!