Insamlat hittills: 1 120 kr

11%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Tommys Motion of Hope

Målet med denna insamling är att på olika svettiga och fysiskt ansträngande sätt samla in pengar till livsviktig forskning för att utrota barncancer och underlätta livet för alla som övervunnit sin cancer

Jag är en glad och entusiastisk man (40+) med massor av överskottsenergi och en förkärlek till olika motionsidrotter och långa konditionslopp. De senaste åren har det blivit färre lopp och mindre träning på grund av envist återkommande lunginflammationer (11 st!!!). Med denna satsning vill jag vända denna negativa spiral, stärka min hälsa och mitt immunförsvar och förhoppningsvis undvika framtida lunginflammationer.

Efter att nyligen ha drabbats av barncancer i min allra närmaste vänkrets och förlorat någon som jag älskade som mitt eget barn, vill jag gärna kombinera denna motionssatsning med något som skänker lite extra motivation och mening, nämligen denna insamling till en fantastisk verksamhet som jag sett på nära håll. Dessutom behöver min egen sorgeprocess hitta ett sätt att få utrymme och uttryck och vad kan vara bättre än hård fysisk träning?

Vivan, nu kör vi!!!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Terre

  Anonym

  Anonym

  Telefon test

  Anonym

 • Anonym

  Anonym

  Limpan

  Anonym

  Anonym

  Insamlat under RideOfHope 2016

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!