Insamlat hittills: 4 900 kr

24%

Mål: 20 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20 000 kr

Tillsammans kan vi Ge o Ge är kärlek

Ja tror att om vi alla ger de vi kan så går detta mot en seger. För allt över noll har betydelse. Om vi använder tankens kraft till alla drabbade och skickar värme o kärlek o en slant så är vi på god väg.

Evelina här.
Ja vill förändra jag vill hjälpa och jag vill besegra. Det vet jag. Jag vill med hela mig själv vara delaktig i något viktigt. Min mamma fick livmodercancer 2005. De hade funnits i kroppen länge. O hälsan svajade av och till men inget symtom som var så tydligt att vi kunde ana cancer. Mamma opererades innan jul och operationen gick bra. Fast de hade spridits till lymfkörtlarna.... ja var då 17år och levde på hoppet jag ville inte inse att det var så allvarligt som de var. Elakartad. Snabbt gick det. I maj lämnade mamma jordelivet och jag fyllde 18 en månad efter. Detta hemska som var i mammas kropp åt upp henne.Hon kämpa och hon kämpa ända in i de sista. O min mormor förlorade då i det ögonblicket; sin dotter 46år gammal. Ja vill nu samla in pengar för mammas kamp hon gjorde och för alla barn o ungdomar i detta ögonblicket kämpar för sitt liv. Hela livet ligger i deras händer dom vill inget annat än få leva, få vara med, skratta och leka. Skänk en slant - allt räknas! Tacksamheten är stor hos mig. Låt mig och oss börja insamlingen. För förändring för seger och för våra generationer / ♥ Evelina o änglamamman synnöve med flera ^^

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Erica Ahl

  Anonym

  Camilla Timén

  Anonym

  Loppis timmersdala 2/11 Nike Molly Tilde. Hugo & Anders Carlsson, Michaela Erixson Fia & Lollo Blomkvist Yvonne arneng Agnes Lord Birgitta timen Camilla timen Erica Ahl mm.

  Anonym

  Loppisen 23/9 24/9

 • Anonym

  Rasmus Aspenbäck

  Anonym

  Sanna Jansson

  Anonym

  Fia Blomkvist

  Anonym

  Camilla Timén

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!