Insamlat hittills: 300 kr

0%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Tillsammans är vi Starkast!

Hej

När jag var 5½ år och min kompis Emma var nästan 5 år så brukade vi rita teckningar, pärla halsband och armband och klippa ut fina figurer som vi sålde till förmån för Barncancerfonden. Det gjorde vi oftast utanför vår lilla Ica butik här på ön där vi bodde. Vi förstod inte helt och hållet innerbörden i vilken god gärning detta var utan det vi visste var att det räddade barn och att de blir friska från cancer om vi alla hjälps åt att bidra till forskningen.

Vi trodde att det var gamla gubbar i skägg som satt med provrör å mixtrade som gjorde dessa underverk om vi en gång i månaden skickade pengar dit.
Nu är vi vuxna och vet båda två att det kanske inte just är gamla gubbar som gör detta. Men arbetet för att rädda barn från olika cancersjukdomar fortsätter.

Det finns ju flera olika cancertyper och det tar tid och resurser att hitta bot och bra mediciner för alla dessa olika. Det är där vi alla är så viktiga!
Om du hjälper mig att stötta denna kamp så hjälper du fler barn att överleva och få en bra framtid!

Jag vet hur det känns att få ett cancerbesked men jag vet inte hur det är att få ett cancerbesked som gäller ens käraste och mest älskade - sitt egna barn.
Jag önskar att ingen behövde få uppleva det. Men så länge detta finns så är det enda vi kan göra att bidra och ge alla föräldrar och barn en fin och frisk framtid!

Skicka denna länk vidare till ALLA du känner. Varje gåva är välkommen!
Lägg den på din Facebooksida, Twitter eller maila den - För detta vidare så att ALLA barn med en cancerdiagnos blir friska igen!

Kram
Carolin och min dotter Elin 4 år

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Carolin, Elin och Dan

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!