Insamlat hittills: 94 250 kr

471%

Mål: 20 000 kr

Jag vill bidra
115 dagar kvar att stödja
Målsättning: 20 000 kr
371 personer stödjer denna insamling

Till minne av Samuel Almer

I samband med Pappa Fredriks födelsedag så vill vi starta denna insamling till minne av Samuel Almer. Önskar Johan, Philip och Tilda.

Älskade Samuel.

Det finns så mycket vi skulle kunna säga om dig. Vi alla kände dig som den glada, omtänksamma och fina människan på många sätt och vis. Intressen var många och du såg alltid dessa intressen som en möjlighet att göra det på ditt sätt. Och detta gjorde du. Matlagning låg nära ditt hjärta där du lagade massa goda rätter och hade en dröm om att få starta en restaurang. Cancern var inget hinder att hålla dina intressen i gång. Under denna tid så höll du i gång med att köpa in och sälja exklusiva kläder och skor. En viljestyrka om att alltid komma tillbaka på fötterna igen. Den 22/3 tog du ditt sista andetag på denna jord, men du kommer alltid finnas med oss genom våra liv.

Denna insamling är tillägnad i Samuels namn där ingen ska behöva gå igenom denna hemska sjukdom. En slant, liten som stor för forskningen så vi i framtiden kan se till att ingen går igenom detta och behöver förlora sina nära och kära.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Mohamed

  Från din broder❤️

  Juliet Lundell

  Sov gott fina Samuel❤️

  Kramar från Juliet och Madicken

  Jessica

  Blinka lilla stjärna där….

  Anonym

 • Anonym

  Ulrika Norin

  ❤️

  Anonym

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!