Insamlat hittills: 130 620 kr

109%

Mål: 120 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 120 000 kr

Till minne av Ida Sahlgren

Den här insamlingen startades för att minnas en fantastisk liten tjej, dotter till två väldigt fina människor!

Ida föddes i september 2010 och var till synes fullt frisk fram till den där dagen i april 2011 då en tumör hittades. Tumören var en ovanlig sort och behandlingen blev tuff men Ida (och hennes föräldrar) kämpade på. När sommaren så sakta började övergå mot höst kom dock beskedet att det inte fanns mer behandling att ge.

Ida blev bara 1 år gammal. Hon blev inte ett av de där "3 av 4" barn som överlever sin cancer utan somnade stilla in i oktober 2011.

Sov gott älskade lilla barn.


Tack, fina Eva för intiativet. Vi passar på att höja målsättningen direkt, då pengarna behövs så att det blir "4 av 4". Älskade Ida, du fattas oss!
Kram mamma Anna och pappa Tommy

2011-11-13 Vi är så tacksamma för att ni på detta sätt stödjer kampen mot barncancer och samtidigt hedrar Idas minne. Hon var en krigare som farbror Lars så fint sa vid vårt avsked häromdagen. Genom att bidra till fortsatt forskning så kan vi hjälpa andra barn att vinna kampen.
Idag hyllar vi också alla pappor men istället för att köpa prylar skänker vi pengar här. Passar samtidigt på att höja målsättningen lite till, ni hänger väl med! Kram Anna & Tommy

2011-12-31 Nyårshälsning till alla som stödjer kampen mot barncancer.

2012-05-05 Våren är äntligen här vilket är ett tecken på att tiden går och livet fortsätter, saknaden efter vår älskade Ida är fortfarande stor och det är ännu svårt att egentligen förstå vad som har hänt. Vi vill tacka ALLA er som genom att bidra i kampen mot barncancer också hjälper oss i vår sorg och gör saknaden mindre svår. Nu har vi dessutom ytterligare en gång höjt målsättningen. Tillsammans är vi starka!

2012-06-12
Tiden går och sommaren är förhoppningsvis snart här på riktigt. I lördags (9/6) så fick vi nyheten att Anna&Tommy har gift sig och de fina bilderna från deras dag visar också en fin växande mage. En ny liten individ som ska få växa och upptäcka världen och tids nog få veta allt om sin storasyster krigar-prinsessan! Vi är så glada för er skull! /Eva

2012-09-14
Idag skulle lilla Ida ha fyllt två år. Vi tänder ett ljus för henne och samtidigt ett för lillebror som anlände i natt (120914). Passar på att höja insamlingsmålet och flytta fram datumet. /Eva

2012-10-13
Ett år av saknad.
Vi har varit med om dig - vi kan därför aldrig mista dig.
Tillsammans för alltid/ Mamma och pappa

2015-09-14
Tack vare alla generösa hjältar nådde insamlingen fantastiska 100 000 på Idas 5 årsdag. Kampen mot barncancerfonden fortsätter och därför höjer vi åter målet.

Kära Ida du fattas oss!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Till fina mammor!

  Anonym

  Grattis lill-Anna Önskar Albin m fam

  Anonym

  Anonym

  Grattis lilla ängel önskar Anne, Stefan o Linus

 • Anonym

  Grattis morbror Magnus 30 år

  Anonym

  God jul till Er Alla! önskar Anna, Tommy och Albin

  Anonym

  Kram på morsdag till mamma och mormor

  Anonym

  Grattis morfar Lennart!

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!