Insamlat hittills: 5,610 kr

28%

Mål: 20,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20,000 kr

Till minne av Christoffer

Vårt liv förändrades för alltid den 25 mars 2011. Vår älskade son Chrille, då 14 år, fick diagnosen leukemi. Efter alla tester var klara fick vi reda på att han hade drabbats av BPDCN- Blastisk Plasmacytoid Dendritisk Cell Neoplasi, en ovanlig, aggresiv, form av leukemi. Fd NK-cellsleukemi.

Även fast han svarade bra på första delen av behandlingen fick han pga diagnosen genomgå högriskbehandlingent. Det innebar en behandlingsvecka i månaden i Umeå. Däremellan drabbades han av infektioner, då behandlades han på Sundsvalls sjukhus.

I februari 2012 började han må sämre med morgonillamående och huvudvärk. På ryggproverna kunde de se att leukemin hade kommit tillbaka i ryggvätskan. Det bestämdes att Chrille skulle genomgå en Stamcellstransplantation.

Den 22 juni 2012, på sin 16:de födelsedag, fick han sina nya stamceller. Han drabbades av många svåra komplikationer men kämpade tillbaka gång på gång våran kämpe!! Som han kämpade!! Men till slut orkade inte kroppen längre. EBV-virus spred sig lavinartat i kroppen...

Vår älskade Chrille somnade in den 5 oktober 2012. Han är så älskad och så saknad!! /mamma, pappa och systrarna Cicci och Julia.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Henrik Byström

  Anonym

  Jacob Anna Glenn

  Anonym

  Erik & Birgit Byström

  Anonym

  Fam Åström

 • Anonym

  syrran Cecilia Cicci

  Anonym

  bea

  Anonym

  cicci & julia, systrarna dina :'))

  Anonym

  Angelica E

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!