Insamlat hittills: 10 660 Kr

133%

Mål: 8 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
39 personer stödjer denna insamling

Till minne av brorsan

Fast det gått 11 år så kan jag än idag vakna upp av känslan att jag måste hitta brorsan. Hjärnan säger att han finns där, någonstans. Men det gör han ju inte, det är som en fantomsmärta som växlar i intensitet.

Idag är den dagen då vi skall uppmärksamma barncancer. Barn ska vara ute och leka och vuxensamhället har ett ansvar att hjälpa alla barn att utvecklas. Det finns dock de barn som måste få livsviktig kemoterapi (cellgifter), ligga och strålas, opereras och andra går in i palliativ vård och får, i en alldeles för tidig ålder, behöva bearbeta insikten om att de ska dö. Försvinna, upphöra att existera.

Barncancerfonden finansieras i hög grad av donationer från människor som du och jag. Mina erfarenheter från barncancerfonden från min egen uppväxt är att de ger en ovärderlig stöttning till barnen med cancer samt deras familjer. Ett av mina mest deprimerande, men ändå finaste minnen är när barncancerfonden höll ett gemensamt julfirande för oss familjer som bearbetade barncancer. Det kändes vidrigt och stöttande att komma till insikt om att vi inte var de enda. Jag brukar fråga mig själv: undrar hur många av de sjuka som var där då som har tillfrisknat?

Jag slänger in 3 hunkor per månad till fonden. Men nu tänkte jag testa och se om man kan använda FB till något vettigt, som att få folk att FAKTISKT BIDRA konkret med stålar till min insamling som sker i brorsans namn. Hoppas på ditt stöd.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Marcus q

  Erik Bergström

  Markus Witaya, Nadja o Nathalie Forsberg

  linda

  Myran

  Magdalena Lagerwall

  Daniel Kullgren

  Jeanette Anderberg

  Bodil

  Kjell kasin nr2

  Mican

  Marcus

  Marie Kullgren

  Anne-Lie Skau

  Sophie Höiseth

  Madelen Lindgren

  Zara

  Caroline Sjöstedt Nerbye

  Simon

  Mattias

 • Erik Andersson

  Anne-Lie Skau2

  Thomas Nilsson

  Niklas Nord

  Dan och Eva

  A-S Strömberg

  Anna Bågling

  Patric Carlsson

  Myrer

  David Ivarsson

  Joakim, Malin och Elias

  Fredrik Bryntesson

  Inga-Lis och Willy

  Peter Byberg

  Maggan Ström

  Familjen Fransson Ulfvenstierna

  Anonym

  Marcus Åström

  Kjell Kasin

Se alla som bidragit till insamlingen