Insamlat hittills: 32 241 kr

322%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Till min bästa vän Isak

Hej. Jag heter Frej och fyller snart fyra år. Sedan jag var bebis har jag haft en och samma bästis, han heter Isak och är precis lika gammal som mig. Vi bor grannar och brukar träffas jätteofta, antingen ute på gården eller hemma hos någon av oss. Vi gillar att bygga kojor ihop, där inne brukar vi sitta och viska hemligheter som varken våra syskon eller föräldrar får höra.

Under jullovet hände något jättehemskt. Isak blev förkyld och fick svårt att andas. Han fick åka in med sin pappa till sjukhuset för att träffa en doktor. Doktorn hittade en jättehemsk sjukdom som heter JMML (Juvenile myelomonocytic leukemia), en ovanlig form av leukemi.

Jag har förstått att Isak är jättesjuk. Att han kommer behöva behandling under en väldigt lång tid och att det kommer vara jättejobbigt för honom. Han kommer behöva bo på ett särskilt sjukhus som ligger väldigt långt från våran stad, vilket betyder att vi inte kommer ses på väldigt länge. Det kommer bli sorgligt och trist, att leka utan Isak.

Jag berättade för mina föräldrar att jag ville ge mina sparpengar till doktorerna som ska hjälpa Isak. Jag hoppas att ni vill hjälpa mig att samla.

Hälsningar från Frej.

*********************************

På bara lite mer än ett dygn uppfylldes målet att samla in 10.000 kr!

TUSEN TACK till alla som bidragit, det är helt fantastiskt!

Vi kommer fortsätta med denna insamling, då pengar till barncancerfonden, Isak och alla andra drabbade barn behöver alla medel de kan få!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Snälltuffa pirater och Star Wars-hjältar som vill hjälpa hjälten Isak!!

  Anonym

  Mats & Helene Hjärtström

  Anonym

  mormor och morfar

  Anonym

  Alexandra Sterner

 • Anonym

  Monica Berg

  Anonym

  fam. Lundströmer Simu

  Anonym

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!