Insamlat hittills: 6 400 Kr

21%

Mål: 30 000 Kr

Jag vill bidra
2174 dagar kvar att stödja
Målsättning: 0 Kr
21 personer stödjer denna insamling

Till alla familjer som kämpar

Vi känner alla någon. Vi kan inte föreställa oss. Ett barn som drabbas av cancer. Ett barn borde leka, busa och skratta. Inte isoleras, vara rädd och känna smärta. Tankarna cirkulerar och tär på oss. Varför? Hur? Var? När? Varför?!! Vi går sönder och vi brister. Det finns de familjer som får uppleva mardrömmar. Värre än de värsta. Mardrömmar vi inte kan föreställa oss. Mardrömmar ingen ska behöva uppleva.

Det finns även de som gör under. Forskning som ger liv tillbaka. En mardröm som vänds till ett hopp. Utbildning och forskning gör underverk och det finns mycket mer att göra. Mycket mer att pröva, mycket mer att undersöka. Alla kan vi hjälpa till. Tillsammans kan vi bekämpa cancer och barncancer.

Sprid och älska - sprid och hjälp - sprid och ge hopp.


Smsa eller sätt in bidrag via webben.

Pengarna som skänks till Barncancerfonden via egen insamling går till Barncancerfondens ändamål, det vill säga forskning, information och familjestöd.

För evigt tacksam för alla som hjälpt och bidragit.

Kärlek.

Det finns inte ord. Saknaden är obegriplig. Jag vill göra det jag kan göra, för andra. För andra som kämpar. För andra som får uppleva orättvisan att se sina barn kämpa. Det finns ingen större tacksamhet än den minsta lilla hjälp som går att få. Det vet jag.

Jag har därför satt ett mål på min insamling som jag hoppas är långt ifrån vad vi kan uppnå tillsammans. Alla egna insamlingar går till Barncancerfondens ändamål och ej till en specifik form av forskning, sjukhus eller familj. Det går självklart att vara anonym. Tack.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Magdalena

  Pär

  Cornelia

  Emma H

  Anja & Linus

  Eva och Jan, Erik

  Kristina och John

  Marcus och Cecilia Karlsson

  Lotten Skeppstedt

  My Falkerup

  moster Christine

 • Tack

  Hanna Aronzon Åkesson

  Margareta

  Malin

  Karin Persson

  Silke, Ida och Arvid

  John, Kristina

  Marcus och Cissi Karlsson

  L. scheiman

  Alex

Se alla som bidragit till insamlingen