Insamlat hittills: 800 kr

3%

Mål: 25 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 25 000 kr

TEAM WESTERLUND

Författarna till "Världens Roligaste Träningsbok", Magdalena Bibik (TEAM BIBIK) och Janne Westerlund (TEAM WESTERLUND) tävlar mot varandra om att samla så mycket pengar som möjligt fram tills att båda ger sig iväg på Ride of Hope Europe 2014.

TEAM BIBIK och TEAM WESTERLUND föddes i samband med "Världens Roligaste Träningsbok". Det äkta paret Magdalena Bibik och Janne Westerlund skrev en bok baserad på hur olika syn två människor kan ha som lever ihop på sport och träning. Magdalena jobbar som Personlig Tränare och föreläsare på en PT-utbildning. Janne är en av Sveriges mest kända standup-komiker. I juni ger de sig ut på Ride of Hope Europe, något som Magdalena tycker verkar som en "trevlig aktivitet" medan Janne kallar det för "tortyr".

Vilket team är du?
TEAM BIBIK: Hurtiga, nyttiga och snygga, irriterande starka och uthålliga. Väljer Resorb före Reisling och tycker att det är helt ok att gå upp kl 5 för morgonträning.

Eller tillhör du TEAM WESTERLUND: Livsnjutare i viloläge som inte hetsar upp sig över häv och lyft, såvida det inte är ölglaset som ska hävas. Förstår inte de där träningsnördarna över huvudtaget.

Visa din teamtillhörighet genom att bidra till respektive insamling! Feel good by doing good!!
TACK!

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Bokrelease

  • Anonym

    Bokrelease

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!