Insamlat hittills: 9 200 Kr

46%

Mål: 20 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
6 personer stödjer denna insamling

Team Thörnberg

Vår familj tog sig igenom den tuffa tiden när ett av barnen drabbades av cancer. Tack vare Barncancerfonden fick hon bra vård, vi fick bra omhändertagande och stöd som familj. Nu vill vi dra vårt strå till stacken för att andra ska få samma möjlighet.

År 2013 drabbades vår äldsta dotter, då 12 år gammal, av Rhabdomyosarkom. Vi spenderade ungefär 7 månader mer eller mindre i Umeå för cellgiftsbehandlingar och strålning. Trots den fruktansvärda sjukdomen och den svåra behandlingen var tiden i Umeå fin, mycket tack vare den underbara personalen på Barn 3, syskonstödjaren, personalen på Barncancerfonden Norras kansli, sjukhusskolan, massagen till oss föräldrar, onsdags-fikat ... Vi kan göra listan lång!
Vi vet att detta var möjligt tack vare bidrag och donationer till Barncancerfonden. Forskning och stödinsatser är helt beroende av bidrag från privatpersoner och företag.
Vi vill att andra familjer som drabbas av barncancer också så få lika bra vård som vår dotter fick och lika bra stöd och bemötande. Helst vill vi förstås att barncancer helt ska utrotas!
Därför tänker vi sätta in en slant då och då på denna insamling. Om någon annan vill hjälpa till är ni varmt välkomna att göra det och vi är djupt tacksamma.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Mia

    Gunnel Lindström

    Felix

  • Farfar och farmor

    Tina Grönfelt

    Team Thörnberg