Insamlat hittills: 241 897 kr

121%

Mål: 200 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 200 000 kr

Team Rynkeby Täby 2015

Team Rynkeby Täby är ett av totalt åtta svenska team som ingår i ett nordiskt välgörenhetsprojekt med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. Vår insamling här pågår fram till den 1 september 2015 och alla pengar som samlas in går oavkortat till Barncancerfonden.

Vi som deltar i Team Rynkeby Täby är vardagscyklister, vi är kvinnor och män i olika åldrar som själva betalar för våra omkostnader såsom cyklar, cykelkläder och hotell på vägen till Paris. För samtidigt som vi jobbar för att samla in pengar till Barncancerfonden förbereder vi oss också för att cykla till Paris 3-10 juli 2015, en tur på cirka 120 mil.

Följ gärna vårt arbete och våra förberedelser på Facebook (Team Rynkeby Täby) och på webbsidan www.team-rynkeby.se, under Lag har Team Rynkeby Täby en egen sida med bilder och blogg.

Team Rynkeby Täby är ett av totalt åtta svenska team som ingår i ett nordiskt välgörenhetsprojekt med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden för att stödja både barn med cancer och deras familjer. Detta gör vi bland annat genom att sprida budskapet och öka medvetenheten i samhället om barncancer.

Under resterande del av 2014 fram till september 2015 kommer teamet att arrangera en hel del events där pengarna oavkortat går till Barncancerfonden. De insamlade pengarna kommer i år att gå till syskonstödjare samt till forskning om hjärntumörer på barn. Insamlingsprojektet avslutas med att alla nordiska lag, drygt 1 400 personer från fem länder, under en vecka cyklar cirka 1 200 kilometer till Paris, med start den 3 juli 2015.

Deltagarna i Team Rynkeby är vardagscyklister, kvinnor och män i olika åldrar med varierande yrken och bakgrund som alla själva betalar sina omkostnader för sitt deltagande. Under året tränar teamet tillsammans som förberedelse inför cyklingen till Paris.

Hjälp oss hjälpa!
Är du företagare och vill både göra en god samhällsgärning och vara med på en av våra eftertraktade tröjsponsorplatser - hör av dig till vår lagkapten Jan Aronson på följande mailadress:
jan.aronson@hotmail.com

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Robert Axelsson

  Anonym

  Anna L

  Anonym

  Johan W Band

  Anonym

  30/11 Gävle Sedlar

 • Anonym

  Mia Melkersson

  Anonym

  Simon Stålberg

  Anonym

  Anna Gustafsson

  Anonym

  Maria H

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!