Insamlat hittills: 1 300 kr

32%

Mål: 4 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 4 000 kr

Team Rynkeby Täby 2014 - Fotoboken

Team Rynkeby Täby — 2014
En resa från Lund till Paris på cykel – med självkänslan som insats.
Allt till förmån för barn med cancer.

Varje år arbetar Team Rynkeby i Sverige aktivt för att samla in pengar till Barncancerfonden. Förutom själva insamlingsarbetet beger sig ett stort antal cyklister, engagerade i olika team från olika delar av landet, iväg på ett cykeläventyr ner genom Europa. Och med Paris som mål strålar dom samman motsvarande Team Rynkeby-vänner från övriga nordiska länder. Team Rynkeby är idag ett av dom största organiserade insamlingarna av pengar till Barncancerforskningen.

2014 var ett vädermässigt tufft år för såväl cyklister som service- och supportteam. Det team som utgjorde Team Rynkeby Täby under 2014 har blivit ett väldigt sammansvetsat gäng. Kanske var det just på grund av ihållande regn och extrem kyla som skapade dom förutsättningarna?

Nu har fotoboken från Team Rynkeby Täby 2014 getts ut. I boken får man följa hela teamets äventyr med insamlingar, träningar och inte minst den tuffa resan. För varje bok som säljs går dessutom 100:- av intäkterna till den här insamlingen hos Barncancerfonden.

För den som vill beställa ett eget exemplar av boken - och därmed också bidra till Barncancerfondens arbete - går det att göra på: www. jensense.se/shop/

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  jenSense

  Anonym

  jenSense

  Anonym

  Christer Blomqvist

  Anonym

  Christer Blomqvist

 • Anonym

  jenSense

  Anonym

  Torgeir Dahlen

  Anonym

  jenSense

  Anonym

  Victor Alexandersson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!