Insamlat hittills: 8 175 kr

16%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
25 personer stödjer denna insamling

Team Rynkeby Stockholm 2016

Team Rynkeby Stockholm 2016 är en del av Team Rynkebys insamling i alla nordiska länderna. Insamlingen genomförs på många olika sätt, bl.a. genom att företag donerar till Barncancerfonden. Denna insamlingsdel består av privata donationer genom vårt team. Vi samlar även pengar genom företagsdonationer, som går direkt till Barncancerfonden via faktura.

Team Rynkeby Stockholm är ett av totalt åtta svenska team som ingår i ett nordiskt välgörenhetsprojekt med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden för att stödja både barn med cancer och deras familjer. Detta gör vi bland annat genom att sprida budskapet och öka medvetenheten i samhället om barncancer.

Under resterande del av 2015 fram till september 2016 kommer teamet att arrangera en hel del events där pengarna oavkortat går till Barncancerfonden. De insamlade pengarna kommer i år att gå till barncancerforskning samt syskonstödjare. Insamlingsprojektet avslutas med att alla nordiska lag under en vecka cyklar cirka 1 300 kilometer till Paris, med start den 10 juli, 2016.
Totalt deltar 1 600 motionscyklister och 400 funktionärer fördelade på 38 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge och Färöarna.

Deltagarna i Team Rynkeby är vardagscyklister, kvinnor och män i olika åldrar med varierande yrken och bakgrund som alla själva betalar sina omkostnader för sitt deltagande. Under året tränar teamet tillsammans som förberedelse inför cyklingen till Paris.

Hjälp oss hjälpa!

Är du företagare och vill både göra en god samhällsgärning och vara med på en av våra eftertraktade tröjsponsorplatser - hör av dig till vår lagkapten Jonas Södergren, jonas.sodergren@heart.se eller sponsoransvarig Lars-Christer "Putte" Andersson, lca@anderssonaircraft.com.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Ben Bernéli

  Anna-Karin Ahnell

  Mats Franson

  Karin Fürst

  Margaretha Fürst Sundvik

  Ben

  Alexandra Åström - Veronica Fredriksson

  Mikael Strömbäck

  Andreas Säfstrand

  Mats Collin

  Viktor Grahn

  Patrik Härneman - (Jonas Södergrens rakade ben)

  Patrik Fagerholm

 • Janne Vejdegren

  iukarlsson

  Christina Fürst Franson

  Carl Sundvik

  Anonym

  Carolin Sundvik

  Helena Söderström GRATTIS Monica!

  Jonas Järphammar

  Maryam Khatibi-Shahidi

  Sandra Ehrlander

  Sebastian Holm

  Robert Nilsson

Se alla som bidragit till insamlingen