Insamlat hittills: 6 250 kr

6%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Team Rynkeby Halland 2016

Team Rynkeby Hallands insamling till Barncancerfonden

Team Rynkeby Halland är ett av totalt elva svenska team som ingår i ett nordiskt välgörenhetsprojekt med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden för att stödja barn med cancer och deras familjer.

Under resterande del av 2015 fram till augusti 2016 kommer teamet att arrangera mängder av events där pengarna oavkortat går till Barncancerfonden. Hela Insamlingsprojektet avslutas med att alla nordiska lag, ca 1650 personer, under en vecka cyklar cirka 1 200 kilometer till Paris, med start den 10 juli, 2016.

Deltagarna i Team Rynkeby är inga proffscyklister utan kvinnor och män, i olika åldrar, med varierande yrken och bakgrund som alla själva betalar alla sina egna omkostnader för att delta i projektet. Förutom att samla in så mycket pengar det bara går under året tränar teamet tillsammans som förberedelse inför cyklingen till Paris.

Du kan också hjälpa oss hjälpa!
Vi tar tacksamt emot alla bidrag, stora som små, och alla insamlande medel går till 100% vidare till Barncancerfonden. Är du företagare och vill vara med på en av våra eftertraktade tröjsponsorplatser så hör du av dig till sponsoransvarige

Finns du på Facebook så är vi glada om du vill ”gilla” vår sida, Team Rynkeby Halland och där kommer du få information om kommande event och uppdateringar om vad som händer i teamet. Du kan också läsa mer om projektet på www.team-rynkeby.se

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Svartlok Konsult&Entreprenad AB

  Anonym

  Anna

  Anonym

  Erik Johansson

  Anonym

  Ing-Mari & Anders RADLER

 • Anonym

  Bo Johansson

  Anonym

  Daniel Stoltz

  Anonym

  Lennart

  Anonym

  Familjen Lönnesjö/Johansson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!