Insamlat hittills: 21,111 kr

2%

Mål: 1,200,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1,200,000 kr

TEAM RYNKEBY "Guldtian Tour de Paris"


”GULDTIAN TOUR DE PARIS”
Totalt kommer varje cyklist i Team Rynkeby att avverka 1.200 000 meter på vår väg ner till Paris. i syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. Vårt mål är att täcka varje meter med en guldtia. Hjälp oss att ge vår cykling en mening!


”GULDTIAN TOUR DE PARIS”
Totalt kommer varje cyklist i Team Rynkeby att avverka 1.200 000 meter på vår väg ner till Paris. i syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. Vårt mål är att täcka varje meter med en guldtia.

Vi cyklar för livet – Team Rynkeby stödjer Barncancerfonden
Team Rynkeby är ett nordiskt projekt som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden, huvudsakligen genom företagssponsring men även via insamlingar och event. Projektet består 2014 av 1250 deltagare som cyklar från de nordiska länderna till Paris, där ingår 6 svenska team med ca 40 cyklister vardera.
Team Rynkeby startade i Danmark 2002 och är i dag en mycket välkänd välgörenhetsinsamling där deltagarlistan de kommande åren redan är fulltecknad. Ambitionen är att projektet ska växa i omfattning och genomslagskraft även i Sverige, för att på så sätt kunna bidra med ännu mer pengar till barncancerforskning och anhörigstöd.
Barncancerfondens verksamhet är beroende av gåvor och 2013 bidrog Team Rynkebys svenska cyklister med 8,6 miljoner kronor. Alla företagsgåvor går oavkortat till fonden och flera alternativa paketlösningar finns för sponsring.

2013 dokumenterades cyklingen i en film som du kan se här: http://www.youtube.com/watch?v=j1jh10dacrU

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Cecilia Isacsson

  Anonym

  Lena

  Anonym

  Roberth och Johan Averland med familjer

  Anonym

  Martin Gunnarsson

 • Anonym

  Jonas Hallberg

  Anonym

  Elias Engdahl

  Anonym

  Tommy alm

  Anonym

  Kajsa

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!