Insamlat hittills: 32 320 kr

108%

Mål: 30 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 30 000 kr

Team Lucas

Den 29 oktober 2014 fick Lucas den sista omgången Cytostatika, och blomman till sitt supersnöre som står för behandlingens slut! Denne tappre lille kille har kämpat sig igenom en mycket tuff tid av behandling och han har gjort det storsint!

2014-09-21
Det går framåt för våran Lucas, den här lille killen är verkligen en tapper kämpe! Nu är det bara fyra behandlingar med cytostatika kvar!

Stort tack från hela vår familj för varje krona ni har donerat till Barncancerfonden via Team Lucas! Vi är oerhört tacksamma!

2014-05-14
Lucas vår prins, 3 år gammal, drabbades av det som ingen skall behöva uppleva.

- Min mamma hittade något i magen på mig som inte hör hemma där, det blev naturligtvis en tid av oro, förtvivlan och hopp om att det inte skulle vara något farligt. Men så var det inte, det blev operation och ny väntan, provsvaren visade att det inte var bara snälla celler.

Den 14/5 2014 startade Lucas sin behandling mot ett frisk och långt liv. Han är en solstråle, livgivare och healer som vi behöver på vår jord.

Vi startar nu denna insamling för att det behövs pengar till att föra forskningen framåt och att nya behandlingsmetoder, mediciner och personal i cancervården, ska få möjlighet att bli ännu bättre på det dom gör!

Barnen är det viktigaste vi har och dom skall få vara friska!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Gabbe

  Anonym

  Familjen Ryding

  Anonym

  Alex

  Anonym

  Moster P

 • Anonym

  Mamma o pappa

  Anonym

  Maria Maja Gillqvist

  Anonym

  Moster P

  Anonym

  Mamma ochPappa

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!