Insamlat hittills: 211,949 kr

103%

Mål: 205,600 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 205,600 kr

Superhjälten Sigge

I februari 2010 fick vår son Sigge 9 år svår huvudvärk. Röntgen visade på en tumör i hjärnan, pons gliom.Tumören går inte att ta bort, utan han erbjöds strålning under 6 veckor i Umeå. Strålningen verkade vara effektiv, för under sommaren och hösten mådde Sigge relativt bra. Vi tog vara på sommaren och under hösten gick Sigge i skolan så mycket han orkade. Före jul började dock huvudvärken igen, vilket ledde till att han fick börja om med cortison. Han har inte gått i skolan sen i december, men han har hemundervisning tre dagar i veckan. Nu är det april och Sigge är liggande; kan inte gå, inte prata ordentligt(pratar dock genom bilder och alfabetskarta), har fått en sond som han får mat och vätska genom.
MEN trots allt detta så har han fortfarande kvar sin humor, kämpaglöd och glimt i ögat. Tävlingsinstinkten visar sig när vi spelar Monopol, han bara vill vinna!

Insamlingen kallar vi för Superhjälten Sigge, för att han bara är det, med sitt mod och sin kraft i alla olika situationer!

Vi vill att det ska samlas in pengar till forskning runt dessa hemska sjukdomar!

Sigge vill att vi samlar in pengar så att barnen som ligger på sjukhus ska få fler tv-spel och roliga saker att roa sig med när de måste vara där!

Tack för att DU hjälper till!

Sigge, lillebror Olle, Janne och Sara


Tack alla ni Fantatiska människor som har skänkt pengar till denna insamling! Sigge har med spänning följt insamlingen denna vecka och han tycker det är jättekul att så många vill vara med! Nu har vi nått denna veckas mål och vi tycker att vi fortsätter, visst är Ni med oss!!! Många Kramar till Er alla!


Vi vill tacka er alla som fortsatt att samla in pengar med oss! Hoppas att ni alla förstår hur glada och rörda vi blir av att ni vill vara del av insamlingen och att vi känner att ni kämpar med oss. Glad sommar! Kram


Ikväll den 2:a augusti är en sorglig kväll, för min storebror Sigge har somnat in imorse! Han har varit en jättestor kämpe och nu får han vila jättejättelänge. Han betyder jättemycket för mig. Lillebror Olle

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack alla NI, vi är sååå tacksamma att ni är med och samlar in pengar till Barncancerfonden så de kan lägga pengar till forskning eller köpa in spel m.m till de olika barncancerföreningarna som finns på olika ställen i Sverige!
Vi höjer taket och hoppas att vi med dessa pengar kan stödja forskningen så att våra barn inte ska behöva dö i cancer!!!
Kram till ER

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tänk imorgon den 17:e feb. skulle Sigge fyllt 10 år........... Han skulle varit så glad över att se att så mycket pengar är insamlat- ett mål som vi fått höja hela tiden. Nu förlänger vi datumet, känns som en trevlig samlingspunkt det här och vi vill gärna fortsätta se att Ni finns därute. Men vi ändrar inte målet, vi kan fortsätta sätta in pengar ändå :)
Kram på er alla Sara,Janne å Olle
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon har det gått ett helt år utan vår älskade Sigge. Därför höjer vi
summan och förlänger insamlingstiden, vi vill inte att fler ska behöva gå igenom det vi gjort! Tack för att ni fortfarande finns med och hjälper till med insamlingen :)


Till Er som är intresserade av kakboken. Den finns till försäljning på HC Lekhörnan, 0950-10595, i Lycksele från mitten på oktober.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då börjar ännu ett år utan Sigge! Vi förlänger insamlingen fram till sommaren och hoppas att pengarna rullar in. Detta för att vi önskar att inga föräldrar ska behöva uppleva detta. Kram på Er

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart börjar ännu ett nytt år, 2014. Vi förlänger insamlingen och hoppas att vi tillsammans kan bidra till mer pengar till barncancerfonden. Kram till er alla

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den 10:e juni 2015 skulle Sigge ha gått ut sexan! Så därför förlänger vi insamlingen till detta datum och jag hoppas att ni hjälper oss att på dessa veckor samla in så att vi når 180 000kr. Vi hoppas att med dessa insamlade pengar kunna hjälpa så att något annat cancerdrabbat barn får överleva och avsluta sin skolgång! Kram på Er!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Petter

  Anonym

  17/2-17 Idag brinner ett särskilt ljus för dig Sigge. <3 TUFT

  Anonym

  Äventyrsskolan I Gummark

  Anonym

 • Anonym

  24/2-17,Till minne av vår härliga moster Tuttan: Vi binder en krans av minnen, de vackraste och finaste vi har. Vi vet att de aldrig ska vissna, hos oss är du alltid kvar./ Ulle, Tomas o Frida

  Anonym

  Grattis Sara önskar Otto o Berit

  Anonym

  Vila i frid Ruben Andersson. Eva och Janne Stefan Martin och Sofia.

  Anonym

  Hurra för dig idag älskade Sigge kramar i massor från Marcus ochLilian med kids

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!