Insamlat hittills: 26 650 kr

53%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50 000 kr

Super-Max

26 november 2013 fick världens bästa Super-Max diagnosen leukemi/ALL. Vår vardag med skola, jobb, innebandy och fullt ös byttes mot sjukhus, gränslös oro och cellgifter i samma stund som läkaren i ett akutrum på Astrid Lindgrens barnsjukhus uttalade orden "vi tror att Max har leukemi".

Mattan drogs under våra fötter.
Ett svart hål.
Vi föll.

I skrivande stund har det snart gått ett år. Max har kämpat igenom en oräknelig mängd kurer med cellgifter. Varit på botten. Matvägrat. Kräkts. Akuta sjukhusbesök. Kämpat. Så in i bomben kämpat. Kämpats sig framåt, igenom.

I augusti började han skolan igen. Nästan varje dag! Stapplande steg och ynkligt skott på innebandyn har utvecklats till spring och välplacerade skott i mål. Fortfarande är det tung medicinering. Cellgifter intravenöst och i tablettform. Kortison. Max imponerar på oss varje dag.

Barncancerfondens arbete är ovärderligt för barn med cancer och deras familjer. Pengarna går inte bara till den livsavgörande forskningen, utan även till för oss, vi som måste vara i det här, härliga aktiviteter. Aktiviteter som gör livet med barncancer i alla fall kanske lite mer uthärdligt.

Varje krona gör skillnad för ett barn med cancer.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  ulla Larsson

  Anonym

  Wilmer

  Anonym

  Ann-Louise Berglund

  Anonym

  Marie

 • Anonym

  Lyra ochRonja

  Anonym

  Camilla

  Anonym

  Isabella

  Anonym

  Marita

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!