Insamlat hittills: 1 550 Kr

155%

Mål: 1 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
5 personer stödjer denna insamling

Spring för livet

Jag springer för livet!
Till förmån för barncancerfonden

Jag vill ha glädje, tid för reflektion och att bara vara. Jag vill vara utomhus. Höra fåglarnas kvitter, känna doften av nyklippt gräs, känna svetten pärlas i pannan och känna smaken av salt. Jag vill känna vinden mot mina kinder och trampa ner mig på leriga stigar. Jag vill höra mitt andetag och känna hjärtat slå.

Jag vill upptäcka och uppleva. Skala bort måsten och prestation. Låta andetag och känsla vara mina vägvisare för att kunna anpassa mig efter mina förutsättningar. Just idag. Jag vill vara modig nog att ta ut mig fullständigt och jag vill vara modig nog att våga sakta ner när det är det jag behöver. Jag vill respektera mig själv och min kropp och vad den har att ge. Just idag.

Jag vill möta mina tankar och lära känna mig själv. Vad gör jag när det tar emot? Vad säger jag till mig själv när jag blir trött? Är jag egentligen trött? Jag vill ta med mig dessa lärdomar från träningen till vardagen. Till livet. Jag vill springa för livet!

Lördag den 17 juni springer jag High Coast Ultra, 75 kilometer, från Skuleberget till Hornöberget.

Jag springer för att jag vill, men det är bara en lek. Andra delar av livet är ingen lek. För varje kilometer jag springer skänker jag 10 kronor till barncancerfonden.

Jag springer för livet! Vill du vara med och hjälpa till?

DU kan stötta min insamling.

Till alla er som står inför utmaningar. Ett stort lycka till!

Senaste bidragen till insamlingen

  • Birgitta o Håkan Axelsson

    Maggi Gidmark

    Angelica Karlsson

  • Maria Lissjos

    Madelen Rytterstam